Cyrene Süpriz Kutuları

Merhabalar, 16bloggerla2016 etkinliğinde bizlere destek olan Cyrene markasının süpriz kutularından bahsetmek istiyorum bugün sizlere.. 

Ben daha önce de Cyrene markasının süpriz kutularından almıştım ve birden fazla ürünü denemek, içlerinde ne olduğunu merak edip kargo gelene kadar heyecanlanmak çok keyifli oluyor. 


Çeşitli zamanlarda böyle minik kutuları satışa sunan firmayı yeni kutular için merakla takip ediyorum. Böyle kutu ürünleri farkı birden fazla ürünü denemek, mini boyunu deneyip tepkisine bakıp alacaklar listelerimize eklemek en en mantıklı kısımları..

Bu kutunun içindekiler Lavanta ve zeytin yağı serisi, ben ki lavanta sevmem ama zeytinyağı ile buluşan koku başarılı olmuş bence :) Duş jeli özellikle cildi resmen ferahlatıyor ve kokusu da gayet kalıcı :)

Vücut losyonu ise öyle incecik bir yapıya sahip değil. Aslında ne yoğun ne de çok sıvı bir yapısı var tam benim sevdiğim kıvamda :) Duş jeli ve losyonu bir arada kullandığınızda kokusunun kalıcılığını daha da arttırmış oluyorsunuz. 

Balmı henüz denemedim, önce losyon ve duş jelini deneyimliyorum. Vee gelelim testerlara, firma tester bakımından çok bonkör. Tek bir ürün dahi alsanız mutlaka bol bol tester gönderiyor ve yeni ürünleri denemeyi sevenler için muhteşem bir uygulama bence.. 

Ben özellikle Argan Milk Serumu çok merak ediyordum. En yakın zamanda ilk olarak onu deneyimleyeceğim :) Gerçi bu güne kadar bu markaya ait kullandığım tüm ürünleri severek kullandım.

En en sevdiğim özelliği ise Vegan olması ve içeriklerinin tertemiz olması. Hani ne olduğundan çok ne olmadığının listesi sizi daha çok etkiliyor. 

Yılın belirli zamanlarında bu kutular satışa sunuluyor ve eğer henüz bu markaya dair ürün deneyimlemediyseniz veya yeni ürünlerini deneyimlemek isterseniz, bence bir şans verin :) 




Yorumlar

Yorum Gönder