Holika Holika Siyah Nokta Arındırıcı Jel

Merhabalar,siyah nokta ulusal sorun olmuş durumda her gün bunun için alternatif çözümler arıyoruz. Ama keşke sihirli bir değnek olsa da tamamen yok etse siyah noktaları ama maalesef sürekli bakım yapmadığımız sürece kurtulma imkanımız neredeyse yok. 


Bu minnağı bir süredir kullanıyorum, bugüne kadar kullandığım jellerden kesinlikle farklıydı. Sebebi ise uyguladığınız anda ısıtmasıydı. Çok ilginç uygular uygulamaz bir sıcaklık hissediyorsunuz öyle yanma gibi bir his değil sadece sıcaklık hissediyorsunuz ve bu hissi çok sevdim :) 

Bu ürünün ısınmasının sebebi sıcak havlu etkisi yaratması.Ürün sıcaklık sayesinde gözenekleri açarken, bir yandan da iyice temizlenmesi sağlıyor. Özellikle pütürlü görüntüyü yok edip daha temiz bir görünüm sağlıyor. 


Böyle şeffaf bir yapısı var. Küçük bir boyutu var hemen biter diye düşünmüştüm ama hala benimle ve bitmeye niyeti de yok gibi oldukça bereketli bir ürün. 

Uygulama biçimi ise temizlediğiniz cilde uygulayıp masaj yapıyorsunuz ve yıkıyorsunuz ve ta ta tammm pürüzsüz görüntü sizlerle. Ben yanında aynı serinin siyah nokta bandını da kullandım işte o zaman siz yeni siyah noktalara sahip olana kadar siyah noktasız kalıyorsunuz oldukça başarılı :) 

Ancak ne yazık ki Holika Holika şimdilik sadece Ankara'da bulunuyor. Keşke online satışı olsa ya da diğer illere de açılsa herkes birbirinden güzel ürünlerinden yararlansa :) Neyse ürünler aklınızda bulunsun Ankara'ya yolunuz düşerse atın sepetinize :) 


Yorumlar

  1. Bu konuda başarılı bir ürüne gerçekten ihtiyacım var.

    YanıtlaSil
  2. Alanında başarılı bir ürün siyah nokta bandıyla birlikte kullanıldığında daha etkili bir sonuç sağlıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Aaaa güzel bir ürüne benziyor, online olarak Kore 'den alayım o zaman. Güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
  4. Evet canım güzel bir ürün, tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder