Mini Ürünler Hakkında

Merhabalar, annem her zaman herşeyin küçüğü güzel derdi de anlamazdım. Şimdi daha bir iyi anlıyorum nasıl mı ? 


Yukarıda gördükleriniz genelde ya setlerden çıkanlar ya da alışverişlerimin yanında hediye edilen ürünler. Mini boylar yani ama bir o kadar da kullanışlı oluyorlar.. 

Seyahatlere giderken çantada fazla yer kaplamamaları adına ve ürünlerin tam boylarını almak yerine eğer daha önce denemediysem bu mini boylar yol göstermeleri açısında oldukça başarılı oluyorlar. 

Şimdi düşünün iyi bir maskara istiyorsanız en az 100 TL yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Ancak 20 30 TL vererek mini boylarını alıp, deneyimlerseniz eğer beğenirseniz ortalama 70 TL cebinizde kalıyor, ancak beğenmezseniz giden paranız 100 TL değilde 30 TL oluyor. 

Bu sebeple ben genelde bilmediğim ürünlerin ya mini boyunu alırım ya da set halinde alırım ki tek ürün fiyatına set alabiliyorsunuz genelde daha karlı oluyor.

Ve genelde el kreminden maskaraya, duş jelinden sabuna herşeyin mini boyları artık hemen hemen üretiliyor. Karlı alışveriş yapmak isteyenlere nacizane tavsiyemdir :) 


Yorumlar

  1. evet kesinlikle kaılıyorum yeşimciğim,artık herşeyde var ve ben de böyle tercih ediyorum. Bazen mağazalara özellikle soruyorum deneme boyunu :) öpüyorum cok güzel anne.

    YanıtlaSil
  2. En doğru karar canım çok paran gitmesindense mini boya göre küçük miktarın gitmesi daha mantıklı :) Yorum için teşekkür ederim bende çok öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder