Yves Rocher Işıltı Veren Maske

Merhabalar, oldum olası tam bir maske delisiyim. Herhalde en çok bitirdiğim cilt bakım ürünleri arasında da maske var. Duş öncesi saçıma ve yüzüme maske yapıp uzaylı gibi gezmeyi seviyorum sanırım :) 

Yves Rocher' in yaban mersinli maskesi de benim için farklı bir deneyim oldu. Şimdi onları sizlerle paylaşma vakti.


Tabii bu maskede ilk dikkati çeken kokusu renginden de belli şekerli mis gibi bir kokusu var. Ancak kullanımını bir türlü anlayamadığım bir maske çünkü maske kurumuyor. Islak cilde de uyguladım, kuru cilde de uyguladım kurumuyor.. Ben duş öncesi kuru cildime uyguluyorum ve duş esansında da yıkıyorum maskeyi.


Yapı olarak fazla akışkan değil el kremiyle peeling arasına sıkışmış bir kıvamı var bence ama bir maske kadar koyu değil. 

Cildinize uyguladığınız anda resmen rahatlık sağlıyor. Serinlik veriyor ve cildinizde olduğu sürece ferahlamayı hissediyorsunuz. Cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadı. Tam tersi gözeneklerimi açıp cildimi örü hücrelerden arındırdı. Ayrıca kullandığım günden beri cildimde gerçekten inanılmaz bir ışıltı var. 

Bu maske daha çok cilt kusuru olmayan insanların rahatlıkla kullanıp, seveceği bir ürün. Fiyat olarak da oldukça uygun olan bu maskeyi özellikle kış aylarında ışıltısını kaybeden cildimde severek kullanacağım. 





Yorumlar

  1. Şekerli kokulu şeyleri sevmiyorum ben.

    YanıtlaSil
  2. kurumuyan maskeye alerjim var sanırım ama çok hoş duruyor ayrıca verdiği etki önemli :)

    YanıtlaSil
  3. Bende şekerli kokuları çok severim :)

    YanıtlaSil
  4. Verdiği etki çok güzel ama kurumaması beni de oldukça şaşırttı.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder