Freeman Kömürlü Siyah Şekerli Yüz Peelingi

Merhabalar, peelinglere bayıldığımı her fırsatta dile getiriyorum, yine her Watsons alışverişimde sürekli gözattığım ama bir türlü sepete atmadığım peelingi sonunda sepete de attım, banyoma da attım ve hatta bitirmek üzereyim :) 


Aslında yüz peelingi için oldukça büyük bir boyuta sahip ya da benim kullandıklarım bugüne kadar hem minnaklardı. Neyse 175 ml olan bu peelingi ben ilk önce yüz sonrasında vücut için kullandım ve her ikisinde de memnun kaldım. Yüz peelingini neden vücut için kullandığımı soracak olursanız, vücut peelingi olmadan duş almış hissetmiyorum kendimi yoklukta her ikisi içinde kullandım. 

Evet başlığı yanlış okumadınız içerisinde kömür var gerçekten ama tahmin ettiğiniz gibi kötü bir kokusu yok. Tam tersi şekerli muhteşem bir kokuya sahip. 

İçeriğindeki kömür cildi kurutmadan yağını dengelerken, siyah şeker ise ölü hücrelerden arındırıp yumuşatmaya yardımcı oluyor. 


Haftada 2 kez uygulayabileceğiniz bu peelingi maske gibi kullanıyorsunuz. Ciltte 5 7 dakika bekletip yıkıyorsunuz. Uyguluma sırasında sıcaklık hissedebilirsiniz ki benim en sevdiğim yönü de bu oldu. Sanki sıcaklık veren ürünler cildi daha derinlemesine temizliyor gibi hissediyorum. Ve ölü hücrelerden arınmış, yumuşacık cilde sahip oluyorsunuz. 

Yağlı bir yapısı var ve sanırım bu sayede de cildinize ekstra parlaklık sağlıyor.

Ürünün tek dezavantajı şekerden dolayı sanırım akma yapıyor. Yani yüzüme uygulayıp beklerken dolaşayım derseniz bir bakıyorsunuz ki arkanızdan siyah siyah izler bırakmışsınız. Bu sebeple uygulayıp olduğunuz yerde bekleyip kontrol altına almak daha mantıklı.

Tüm cilt tipleri için uygun olan bu maskeyi Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı yanlış hatırmalıyorsam 19.90 TL ydi. Ama boyutuna bakılırsa fiyatı da gayet uygun :) 




Yorumlar

  1. Canımmm merhabe fiyatını yanlış söyledin sanırım çünkü hatırladığım kadarıyla fiyatı 32₺olmsı gerekiyo

    YanıtlaSil
  2. Yanılma payım olduğu aklıma gelmişti herhalde indirimde aldım aklımda 19 TL kalmış ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder