İnsight Yağlı Saçlar İçin Dengeleyeci Şampuan

Merhabalar, geçirdiğimiz kötü günlerde yüzümü güldüren kargolar alıyorum. Bunlardan biri de İnsightturkiye den oldu. Arzu Hanım ile mailleştiğimizde üründen bahsetmişti heyecanla bekliyordum ve sonunda kavuştuk. 

Şimdi henüz deneyimlemediğim için önizlenimimi ve ürün hakkında sitesinde bulunan bilgileri sizlerle paylaşacağım. İleride deneyimlediğimde yorumlarım burada sizlerle olacak :) 


Öncelikle paketleme çok hoşuma gitti hemde en sevdiğim renk :) Açmaya kıyamadım uzun süre :) 


Öncelikle saç tipi sorup ona göre gönderim yapan firmayı tebrik ediyorum. Çünkü soruna göre çözüm uygulanırsa her zaman daha başarılı olunur ve bu tutumları çok hoşuma gitti. Gebeliğimin başından beri saçım formdan forma girdi ama yağı hiç azalmadı tam tersi çok daha fazla yağlandı. Kız bebek annenin güzelliğini önce saçından alıyor sanırım.. 

Neyse ürünün içeriğinde ne olduğundan ziyade ne olmadığından bahsedeyim önce sizlere..Paraben,SLS,SLES,Mineral yağ, Renklendirici, Silikon içermiyor. Oldukça temiz içeriğe sahip organik bir şampuan. Ayrıca yoğun bitki kokusuna bayıldım. 

Benim kullanacağım bu şampuan sebum fazlasını kontrol amaçlı bir şampuan ve içerisinde Çay ağacı yağı, Organik Huş Ağacı Özü, Organik Lavanta Özü ve Organik Greyfurt Özü içeriyor. Ancak ben belki de gebelikten yoğun olarak Çay ağacı yağı kokusu alıyorum ve çok da severim :)

500 ml olan bu şampuanın satış fiyatı 34.90 TL bence boyutuna,içeriğine ve organik olmasına rağmen gayet uygun fiyatlı :) Bakalım saçımdaki yağlarla nasıl başa çıkacak ? İlerleyen günlerde bu sorunun cevabı ile karşınızda olacağım, şimdilik hoşçakalın.. 




Yorumlar

  1. Çok teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil
  2. İşe yaradı mı üstünden 5 ay geçmiş ama..

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle yaradı inanılmaz sevdim ☺️ 4 güne kadar saçımda yağlanma olmadı

    YanıtlaSil
  4. Saçınızın yağlanmaması çok güzel.. Uzun süredir bu ürün ile ilgili yorumlar okuyorum.. Yağlı bir saçım var hergün yıkamak zorundayım.. bazı yağlı saçlara özel şampuanlar çok kurutuyor saç taranmıyor şekil almıyor vs. vs. Tarama kolay oldu mu? teşekkürler.. Tuğba KARA

    YanıtlaSil
  5. Saçınızın yağlanmaması çok güzel.. Uzun süredir bu ürün ile ilgili yorumlar okuyorum.. Yağlı bir saçım var hergün yıkamak zorundayım.. bazı yağlı saçlara özel şampuanlar çok kurutuyor saç taranmıyor şekil almıyor vs. vs. Tarama kolay oldu mu? teşekkürler.. Tuğba KARA

    YanıtlaSil

Yorum Gönder