Son Zamanlarda Bitirdiğim Diziler

Merhabalar, son zamanlarda fazlaca evde takıldığımdan bol bol dizi izliyorum ve bittiklerinde de genelde çok üzülüyorum. Özellikle uzun soluklu dizilerde karakterlere bağlanıyorum ve etrafımdaki herkese bu dizilerden bahsediyor buluyorum kendimi :) 

Son zamanlarda da bitirdiğim 2 diziden bahsetmek istiyorum sizlere, benim gibi arayıştaysanız ilaç gibi gelebilir.


The Closer,109 bölümü olan toplamda 7 sezon yayınlanmış müthiş bir dizi.. Dedektif Brenda Leigh Johnson'un sıradışı hikayesini anlatıyor. Bir yandan katillerle uğraşırken bir yandan da dedektifin özel hayatını anlatan polisiye,komedi,dram gibi çeşitleri barındıran dizi. Bazen ağlayıp bazen güldüğüm bazen de öfkeden delirdiğim müthiş bir dizi.


Tut, Tutankhamun'un hayatı ve nasıl lider olunacağını muhteşem anlatan soluksuz izlediğim bir dizi. Tek üzüldüğüm nokta kısa soluklu olmasıydı. 1 sezon ve toplamda 3 bölümlük bir diziydi. Benim gibi tarih severseniz, özellikle de mısır tanrılarına merakınız varsa benim gibi soluksuz izleyeceksinizdir.

Evet son zamanlarda bitirdiğim diziler bunlardı, ilerleyen günlerde yeni diziler ve keşiflerim olacak şimdilik hoşçakalın.. 





Yorumlar

  1. Tut dizisini merak ettim, en yakın zamanda izleyeyim ben de tatlım :*

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle tavsiye ederim. Tarihi dizilerden hoşlanıyorsan seveceğine eminim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder