L'Oreal Triple Active Eyes Göz Kremi

Merhabalar, uzun zamandır kullandığım minnak bir krem var. Evde en az stoğum herhalde göz kremleri varsa varsa mini boy bir 2 tane vardır. Henüz göz kremi kullanmaya yeni başladım yani yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve ağır yapılılardan çok hafif ürünleri tercih ediyorum.


Kocaman kutunun içinden minicik bir kavanoz çıkıyor haberiniz olsun :) 15 ml 6 ay kapak ömrü olan bu kremin klasik Loreal Krem kokusu var.


İşte bu minicik kavanoz mükemmel olmasa da güzel nem veriyor göz çevrenize. Çok ağır bir yapısı yok elinizle uygularken yok olup gidiyor. Hemen emiliyor ama çok kuru göz çevresine sahip olanların seveceğini düşünmüyorum.


3 etkisi var bu kremin ; 24 saat nemlendirme, ışıltı verme ve pürüzsüzleştirme.. 

24 saat nemlendirme gibi bir özelliği yok ki benim göz çevrem çok kuru olmamasına rağmen zaman zaman kuruluk hissettiğim bir krem oldu. Tekrar belirtiyorum çok kuru göz çevresine bu krem yetersiz gelecektir. Ama ilk göz kremi olarak bu üründen başlanabilir en azından alışkanlık etmesi için başarılı olabilecek bir ürün.

Işıltı vermesine gelince evet gerçekten ışıltı veriyor. Ama öyle kapkara diye tabir edilen ileri derecede morluklara bir etkisi olacak bir yapısı yok. Öyle büyük hayallere girmeyin zaten kremin de öyle bir vaadi yok. Sadece aydınlık bir görüntü oluşturuyor.

Pürüzsüzleştirmeye gelince düşündüğünüz gibi kırışıklık üstüne herhangi bir etkisi yok. Sadece görünümü düzgünleştiriyor. 

Genel olarak değerlendirecek olursak, kesinlikle başarılı bir ürün. Hafif yapısı ile ilk göz kreminiz olabilecek türde bir krem. Tek dezavantajı sanırım kavanoz olması, hijyen açısından bana pek mantıklı gelmiyor bu tarz ürünler ama bitireceğiz mecbur :) 

Şimdilik hoşçakalın.. Her türlü soru ve önerileriniz için bana yesimdde@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.




Yorumlar

  1. Gecen seneki favori göz kremimdi ama yas 26 olunca yeterli gelmemeye başladı :)

    YanıtlaSil
  2. Bende severim kullanıyorum seneye 26 olunca kullanamayacağım demek ki ahh ahh 😩

    YanıtlaSil
  3. http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/2015/10/beyazbegonvil-ve-essence-ile-2-kisiye.html?showComment=1445887875841
    blogumda çekilişim var tatlım :) İki kişiye essence ürünlerinin olduğu makyaj çantası hediye ediyorum beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder