Sevmediklerimi Konuşalım ?

Merhabalar, her zaman sevdiklerim değil ya biraz da sevmediğim ürünlerden bahsedelim.Ben kişiliğim gereği kötü olan bir şeyi övemem. Bazı ürünlerden hiç ama hiç verim alamıyorum ve bunu sizlerle açıkça paylaşıyorum. Bugün buna 2 örnekle başlıyorum ve düzenli olarak da artık sevmediğim ürünleri gruplayarak bu tarz konu başlıkları altında paylaşmayı planlıyorum.


Loreal Skin Perfection Serum, beni çok şaşırttı bu ürün. İlk kullandığım günlerde hiç sıkıntı yoktu yani 1 2 gün kadar sıkıntı yoktu tam tersi yumuşacık yaptı cildimi. Ne harika bir ürün diye düşünürken 2. günün gecesi cildimdeki sivilceler dikkatimi çekmeye başladı. Minik minik ve kıpkırmızı sivilcelerdi. Yediğim bir şey yaptı herhalde diye düşünüp kullanmaya devam ettim. Ama sivilceler 3. gün daha kötü haldeydi ve deri altı sivilceleri oluşmaya başladı. Sonra bıraktım kullanmayı ve o minik sivilceler sönmeye başladı. Deri altı sivilceleriyle uzun sürte mücadele ettim ve kurtuldum. 
Ayrıca tekrar denedim yine sonuç aynıydı ve bu ürünün cildime zarar verdiğini anladım. Ayrıca kullanıcı yorumlarını okuduğumda daha net anladım ki sıkıntılı bir üründü ve kullanmayı tamamen bıraktım şimdi de çöpe gidecek ne yazık ki.. 
Ancak şu var her cilt tipi ayrıdır ve reaksiyon gösterdiği şeyler farklıdır. A kişisi bu ürünü çok severken benim cildim tepki verebilir.

Note Fondöten, 1 kere kullandım. Ve hayal kırıklığı yaşadım. Resmen çamur gibi olup cildimde bölüm bölüm toplandı. Kendimi yağlı krem sürüp üstüne oje sürmeye çalışıyor gibi hissettim. Resmen bölüm bölüm toplandı cildimde ve akıp gitti. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Bir sürü marka kullandım şimdiye kadar ama bu fondöten gibisini görmedim.
Kullanıcı yorumlarına baktım çoğunluk sevmiş. Dediğim gibi her cilt tipi farklıdır ürün beni bende ürünü sevmemiş olabilirim. 

Bunlar kesinlikle tarafsız düşüncelerimdir.Ve kendi cildime ürünlerin verdiği tepkiler hakkında yorumlarımdır.

Yorumlar

  1. Skin Perfection serum etkili fakat bunaltıcı bir serum. Sivilcelenme sorunu yaşamadım ama set halinde kullandığım için hem nemlendiricinin hem serumun parfümlü olması yüzünden kullanırken zorlandım ve bitiremeden çöpe gönderdim.

    YanıtlaSil
  2. Parfümleri pek dikkatimi çekmedi ama sivilce sorunu yüzünden diğer etkilerini maalesef gözlemleyemedim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder