Bitenler #40

Merhabalar, aslında bu bitenler yazısı 2 hafta önce yazılmalıydı ama vakit bulamadım uzun soluklu yazılardan olduğu için aceleyle değil sindire sindire yazmak istedim.



Friendly Leke Çıkarıcı, maalesef ya ben kullanmadım ya da gerçekten işe yaramıyordu bilemedim. Ama bir daha almayı düşünmüyorum. Şu an Nuk markasının leke çıkarıcısını kullanıyorum çok da memnunum :)

Baby&Me Çamaşır Deterjanı, Berilikomun çamaşırlarını yıkarken kullandım ama ne yalan söylüyeyim çok da farkını görmedim. O yüzden bir daha alıp denemek lazım.

Johnson Baby Vücut ve Saç şampuanı, Berilikoma kullandığım bir üründü. Severek kullandık.


Bath And Body Works Köpük Sabun, kokusu muhteşemdi. Ayıla bayıla kullandık. Tekrar tabiki de alacağız. 


Avon Duş Jeli, maalesef ne kokusunu ne yapısını sevdiğim bir ürün. Kesinlikle bir daha almam. 

Kalyon Oje Çıkartıcı, içeriğini temiz yapayım derken çözücülüğü düşmüş. Ve en kötü özelliği maalesef benim tırnak etlerimi kuruttu. Beyaz beyaz oldular her kullanımdan sonra sağa sola battı resmen etlerim toparlamam da biraz zor oldu. 


Avon Saç kremi, maalesef çok sevemediğim bir saç kremi. Hiçbir etkisini gözlemlemedim. Ve saçtan resmen arınmıyor.

Creightons Saç Kremi, ambalajındaki alarm yüzünden elim kesilmeseydi iyiydi ama çok sevdiğim bir saç kremi oldu. Hem saçlarıma inanılmaz ne verdi hemde verdiği yumuşaklık muhteşemdi. Saçlarımdaki ışıltıyı ortaya da çıkarttı. Bu serinin hem şampuanını hemde saç kremini alıp deneyimleyeceğim tekrar ve yazılarını da ayrıca yazacağım. Ürün Gratis mağazalarında satılıyor. 

Chicco Yumuşatıcı, fazla akışkan yapısı yüzünden döksem de zaman zaman verdiği yumuşaklık hiç fena değildi. Tekrar alır mıyım bilmiyorum sanki Dalin in yumuşatıcısını daha çok sevdim gibi.



Clinique Gözenek Serumu, ben bu ürünü kullandığım dönemde gerçekten gözeneklerimde gözle görülür küçülme oldu. Ayrıca makyaj bazı yerine kullandığım harika bir üründü. Bitmesi beni üzdü ancak fiyatı biraz yüksek olduğu için uygun fiyatlı bir muadil arayışındayım sanki buldum gibi yakında ondan da bahsedeceğim. Ama ciddi gözenek sorunlarının kesinlikle çözümü :) 

Pastel lacivert maskara, severek almıştım ama çok çabuk kurudu. Zaten renkli maskara hevesimi aldığım için kurtarmak için uğraşmadım. Ama çok güzel hacim verip uzatıyordu kirpiklerimi..

Laction Kaş Kirpik Serumu, ilk kullanımımda çok güzeldi. Ama 2. kutuda maalesef inanılmaz sertleşme yaptı kaşlarımda, kirpiklerimi döktü bende anlamadım nolduğunu. Bitti ve bir daha da kullanmayı planlamıyorum. 


Alterra Tırnak Peelingi, maalesef sevmediğim bir ürün. Beklentimi karşılayamadı. Tekrar almayı planlamıyorum ancak serinin diğer ürünlerini alacağım. Sanki tırnak etlerim üzerinde bir etkisini gözlemleyemedim gibi geldi çok inceledim ama sonuç alamadım. 

Bargello Parfüm, eşim çok severek kullandı belki yeni yıl için ona bu minnoşun tam boyunu alabilirim. 

RT Makyaj Süngeri, son zamanlarda aldıklarımın hepsi kolay parçalandığı için sevmedim. 

H&m Eyeliner, kendi kendine kullanmadan kurudu. 



Solenne Topuk Kremi, şu zamana kadar en sevdiğim topuk kremi oldu. Benim topuklarım öyle sert değildi ama yaz kış hafif sertliği vardı. Bu minicik kremi düzensiz  3 ay kullandım. Ve şaka değil 3 ay pediküre ihtiyaç duymadım, topuklarım hiç sertleşmedi. Ayaklarım yumuşacıktı. Ve kesinlikle tam boyunu alacağım. Ürünü Solenne yazarak online olarak satın alabilirsiniz.

Evet siz bu yazıyı okurken ben kutuyu yeniden doldurdum. Şimdilik hoşçakalın :) 

Yorumlar

  1. Özellikler deterjanlar kısmı çok faydalı benim için. değişik ürünleri denemeyi seviyorum.Hiç listeme eklemiyim o halde :)

    YanıtlaSil
  2. Bende yeni yeni deterjanlarda uzmanlaşmaya başladım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder