Mac Extra Dimension Highlighter

Merhabalar, çok uzun zamandır bir aydınlatıcı arayışındaydım. Geçenlerde @ojecanavariblog yani Seda'nın profilinde Mac in yeni koleksiyonunu incelerken bir aydınlatıcıya denk geldim ve 2 yıldır kullandığım aydınlatıcımda bitmek üzereyken ( hatta siz bu yazıyı okuduğunuzda çoktan bitmiş bile olabilir :) yeni bir aydınlatıcı aldım. Henüz kullanmadım hemen ilk izlenimimi paylaşmak istedim sizlerle..


4 farklı tonu var ben bunu tercih ettim. Benimkinin ismi Soft Frost. Hep sarı tonlarda aydınlatıcı denedim ve kendime de yakıştırırım ama bunu farklı sevdim ve denemek istedim. Yeniliklerin insanıyımdır farklı ürünler denemeyi severim.


Hafif bir deneme yaptım ama fotoğraflamayı unutmuşum. Çok güzel yansımaları olan bir aydınlatıcı, Armada Mac'in açılışında mağazayı kurcalarken likit formunu da gördüm ama nedense ben likit ürünleri toz ürünler kadar net kullanamıyorum o yüzden bence en doğru seçimi yapmışım. Umarım iyi anlaşırız, kullanmak adına çok heyecanlıyım. Ama işte bir ürün bitmeden diğerini kullanmama huyum yüzünden beklemedeyim. 

İlerleyen günlerde kullanım fotoğraflarım ve yazılarım yine burada olacak.. Şimdilik hoşçakalın..

Yorumlar

  1. ilerleyen günlerdeki detaylı yorumlarını cok merak edıyorum bu urun dikkatimi cekiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Benimde öyleydi canım dayanamadım hemen aldım, inşallah severim. Mutlaka paylaşacağım düşüncelerimi :)

    YanıtlaSil
  3. selamm.. blogdünyasından koştum geldim :) tatlı mı tatlı blogunuza. yazınız için teşekkürler. bende sizi beklerim bloguma. şimdilik hoşçakalın ben tekrar geleceğim zaten :) takipteyim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder