#guzellikmeselesiyleilkbulusma Etkinliği Detayları

Merhabalar, sevgili arkadaşım guzellikmeselesi nin düzenlediği harika bir etkinlikte buluştuk. Hilal ile tanışma hikayemizden bahsetmek istiyorum. Bir arkadaşımız hediyeleşme etkinliği düzenlemişti ve sevgili Hilal ile eşleşmiştik, o zamandan beri çok kanım ısınıyordu ki tesadüfe bakın ki Ankara ya taşındı ve birebir görüşme tanışma imkanım oldu ve yıllar sonra düzenlediği etkinliğe davet etti beni :) Şimdi gelelim detaylara,


 Gloria Jeans Coffees Afg ise mekanımızdı. Çok güzel ağırlandık, tekrar emeklerine sağlık, teşekkür ediyorum.




icakedcom Çikomuza özel müthiş pastasına bayıldık. Pasta kesilme sırası geldiğinde nasıl keselim soruna kendimi kesmeyeliiim derken bulduğum doğrudur, o kadar güzel olmuş :)


Dermokil ise bu güzel ürünlerle destek oldu bizlere, siyah maskesi de var fotoğrafa sığmadı, onun yazısını yazacağım yakında harika bir maske çok çok sevdim.


eczacibasitoplulugu ise en sevdiklerimle destek oldu. Şu bronzera bayılıyorum. Hem çok işlevli hem de tam istediğim renk :) Allık bronzer kontür için kullanıyorum enfes bir ürün, alın aldırın derim.


procsinprs ise diş macunu ki bu siyah diş macununu çok merak ediyordum ve leke karşıtı güneş kremi ile destek oldu. En çok güneş kremi merak ediliyor biliyorum, elimdeki güneş kremi bitince hemen deneyeceğim.



otacibitkisel in boyalı saçlar için şampuanını ilk fırsatta deneyeceğim, malum saçlarıma Eylül ayına kadar hiçbir ısı işlem uygulamadan sadece bakım ile destekleyeceğim, bu süreçte oldukça iyi gelecek bana..



havva_bulut_istanbul/ harika bir oje ile destek olmuş, yazısını yazacağım için süpriiiiz diyorum bu oje hakkındaki detaylar için, ama Havva hanım dünya tatlısı bir insan, hala sohbet ediyoruz, bence kesinlikle güvenilir biri :)


kozmetikhobisi bizlere bu muhteşem kokuluı roll on ile destek olmuş, bir de harika bir not yazmış, emeğine sağlık çok mutlu etti beni notu, kendisi Farmasi ürünleri için başvurabilirsiniz...


splat_turkiye ise minik diş macunu ve diş fırçası ile bizlerleydi. İlk defa denedim diş macununu lezzeti bir garip damak lezzetime uymadı, sanki yemekmiş gibi yazdım ama , dişlerimin beyazlığı ve sağlığı için her zaman Splat ı tercih etmem gerektiğini bir kez daha hatırlattı bana.


lrougepropa ise bayılarak kullandığım deo spreyi ve dudak dolgunlaştırıcısını hediye etti bizlere, spreyden almayı düşünüyordum çok iyi oldu yedeklemiş olduk..


aytul34aktas hanım bu mis kokulu body cream ile destek oldu, Oriflame ürünleri için başvurabilirsiniz.



coktatutu nun bu minnoş bilekliği el yapımı, harika, severek kullanıyorum.


vissmateturkiye in mutfak jeli de hemen denedim, oldukça başarılı. 


ozelbahce nin sukulentine bayıldım. Gerçekten sevgiyle büyütüyorum. 


rituel_de_beaute diş temizleme mendillerine bayıldığım,siyah nokta bantları olmadan yaşayamadığım marka.. 


bioniketurkiye ise bizlere bu güzel el kremi ile destek oldu. İlk defa tanıştım ancak ürünü denemek için çok heyecanlıyım, yeni markalarla tanışmayı çok seviyorum. 


hilmel_tasarim in demlenip içilebilen bu güzel gül goncalarına ne demeli, bayıldım bayıldıııımmm..


clubveronique kokusu tamam da ya bu şişenin güzelliğini ne yapacağız. Tam çantaya at çık minnoş bir parfüm.


bronzeltasarimtaki hem tasarlamak hemde üretmek, büyük emek gerçekten, müthiş bir enerjisi var bayıldımm..


monemaped i ise oldukça merak ediyorum, ilk fırsatta denenecek.. 


elmanikahsekeri nin minnoşluğu.. Sanırım uzun süre saklayacağım, öyle güzel ki tasarımı..


ahmadteaturkiye bakalım bana çayı sevdirecek mi ? Lezzetini çok merak ediyorum..


dogadan_cay da bizimleydi, ben en çok buralar bunu tüketiyorum, bittikçe alıyorum hatta, bitki çayında kesinlikle Doğadan :)


fellasfoods atıştırmalıklar kesinlikle diyette en büyük yardımcım. Her çeşidini denemek istiyorum..


droetkerturkiye  en sevdiğim karışım kutuları :) Kekburger i denedim enfeeeesss, alın aldırın derim. 


capilactiftr in şu an yeşil olanı kullanıyorum. Tek başına saç kremi gerektirmeden saçlarımı yumuşatıyor, severek kullanıyorum. 


Tüm ürünleri deneyimleyip, yorumlayacağım.. Sevgili arkadaşım Hilal' e emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim, harikaydı gerçekten, çok eğlendik.. 


Yorumlar

Yorum Gönder