Benim Yaz Rujlarım

Merhabalar,İnstagram adresim üzerinden yaz rujlarımın fotoğraflarını paylaşıyorum.Şimdi buradan da yaz rujlarımı sizlerle paylaşmak istedim.Hadi beraber inceleyelim yaz rujlarım hangileriymiş :) 



Bu balm özellikle bronzlaşınca kullanıldığında harika duruyor.Hem doğal hemde ışıltılı bir duruşu var.Geçen yaz severek kullanmıştım bu yaz da elimden düşmeyecek sahilde :) 


Özellikle gece makyajında bu ruj çok güzel duruyor.Bu kırmızıyı çok seviyorum.Ne mat ne de parlak bir duruşu var ikisi arasına sıkışmış bir duruşu var ve gerçekten çok kullanışlı bir renk  :) 


Wetn Wild rujlar gerçekten çok başarılı ancak bu ruju yedim bitirdim resmen :( Tam anlamıyla bayıldım :) Dudak rengime çok yakın ve çok hoş bir duruşu var.Günlük bir ruj arayışındaysanız mutlaka tavsiye ederim.


Nude sevenler dikkat.Bu rujun rengini çok seviyorum.Özellikle yaz ve sonbahar aylarına uygun bir renk olduğunu düşünüyorum.


Ve aslında yaz rengi olsa da ben yaz kış severek kullanıyorum.Muhteşem turuncu rujum :) Resmen aşk yaşıyorum onunla biterse gerçekten çok üzülürüm.

Evet benim yaz aylarında özellikle tercih ettiğim rujlar bunlardı.Ben genelde şeftali tonlarını çok severim ama bazen pembelere de gözüm kayıyor :) 








Yorumlar

Yorum Gönder