Bitenler #23

Merhabalar,yine bir bitenler yazısı ile sizlerleyim.Tepeleme dolan kutum bana göz kırpana kadar bu yazıyı yazmamaya kararlıydım ama yine haddinden fazla ürün bitirmişim :( Çok olduğunda da yazısını yazmak zorlaşıyor,ki bu sefer de biraz çok ürün var sanırım hadi inceleyelim neler varmış ?



Watsons Shower Gel,bu ürünle jel yapılı duş jellerini sevmediğimi anladım.Geç köpürüyor ve ürünün yarısı ziyan oluyor.Oysa kokusu muhteşemdi ama yazık oldu.Tekrar almam.

Farmasi Yumurtalı Şampuan,detaylı yazısı için tık tık.Genel olarak çok sevdiğim bir şampuan oldu.Hatta eşimde kullandı onun gözlemlediği ise saçındaki kepeği azaltmasıydı.Tekrar alınabilir.

Dirty Works Coconut Scrub,detaylı yazısı için tık tık.Hindistan cevizli olmasa ve krem yapılı olmasa kesinlikle tekrar alırdım ancak çok çok sevdiğimi söyleyemeyeceğim.


Onevo Üzüm çekirdeği Yağı,Şurada saçımın nasıl hızlı uzadığını anlattığım yazıda bahsetmiştim.Marka fark etmez yani soğuk pres önemli olan bu tarz yağlarda ama üzüm çekirdeği yağı saçlarımın uzamasında dökülmelerin azalmasında çok çok etkili.Şimdi farklı bir markayı kullanıyorum,hatta gözaltı morluklarımda denedim kesinlikle başarılı.Evimde sürekli bulunacak yağlardan :) 

Johnsons Babt Kolonya,bir zamanlar yaz aylarında elimden düşmeyen ürünlerdi bol bol yedekli alırdım.Şimdilerde vücut spreyleri daha pratik geldiğinden onları kullanıyorum ama tekrar alacağım mutlaka :) 

I am Natural Cosmetics Yüz Toniği,Şurada bahsetmiştim,nasıl severek kullandığımı..Harika bir ürün bence en hassas ciltlerde bile masumca işini yapıyor.Tekrar denk geldiğimde mutlaka alacağım bir ürün.


Dalin Light Oil Spray,ben özellikle duşta vücut yağlarını çok kullanırım.Hem cildimi nemlendirmesi hem de yumuşatması için harika.Duş kabininden çıkmadan önce bir iki fıslıyorum cildim yumuşacık oluyor :) Ancak bu ürünü sevmedim fazla alkol kokusu vardı.Tekrar almam farklı markalara yönelirim.

Garnier Göz Makyaj Temizleyicisi,Şurada bahsetmiştim.Sevmedim sevemedim,kirpiklerimi döktü zaten çok azlar,suya dayanıklı makyajı çok da iyi çıkarmadığını düşünüyorum.Tekrar almam.

The Body Shop White Musk Smokey Rose Edt,Son zamanlarda kullandığım 2. şişe sanırım bu,çok severek kullanıyorum.Ben yaz kış böyle ağır kokuları tercih ederim.



Benim bitenler yazılarımda en çok gördüğünüz ürün,Listerine :) Çok seviyorum sanki olmazsa ağız bakımımı tamamlayamamış gibi hissediyorum kendimi.

Volkan Zambak Kolonyası,biraz ağır kalıyor ama zaman zaman ihtiyaç duyduğum kokulardan.Severek kullandım denk gelirsem alırım yine..

Global Keratin Şampuan,2 kere kullandım Vanilya kutudan çıkan bir üründü,gerçekten başarılıydı.Saçlarım yumuşacık oldu denk gelirsem veya ihtiyaç duyarsam alırım tekrar..


Sephora el ve ayak için oje çıkarıcı,artık renkleri değişti tekrar aseton döktüm içlerine ama olmadı çıkarmadı,yenisini alacağım en kısa sürede çünkü ben bu ürünleri çok seviyorum.Bence çok pratikler..

Benri Oje Çıkarıcı,çilek kokusunu pek alamasam da ben Benrinin tüm ürünlerini genelde severek kullanıyorum.Tekrar denk gelirsem alırım.


RDL Pure Skin Cilt Bakım Ampulü,yakında detaylı yazısını yazacağım.Severek kullandım düzenli kullanmasam da cildimdeki etkisini fark ettim.

Cettua Siyah nokta temizleme Bantları,severek kullandım bir Nivea ya rakip olamaz ama onun kadar başarılı olan bu ürün.Tekrar alabileceğim uygun fiyatlı bir ürün.

Toni&Guy Saç Bakım maskesi,Detaylı yazısı için tık tık. 


Avon Saç Bakım Serumu,bence Avon'un en kötü ürünü.Serumlukla alakası yok jel yapıda ve saçımı sertleştirdi onarımı iyi gibi gözükse de bir daha asla almam.Detaylı yazısı için tık tık.

Biotherm Temizleme Suyu,bence çok başarılı tam boyunu alıp mutlaka yazısını paylaşacağım.

Clarins Göz Makyajı Temizleyici,bu üründe gayet başarılıydı kesinlikle tam boyunu alıp detaylı yazısını yazacağım ürünlerden..


Lancome Fondöten,Şurada bahsetmiştim bu üründen,bence gayet başarılı ancak çok çabuk bitti.Bittiğinde yazısını yazacağım demiştim ama bu ürünün bitmesi de çok komik oldu.Hızla makyaj yapıp çıkmam gereken bir gündü yüzüme uyguluyorum eser yok meğer bitmiş :) Yani bildiğiniz kurumuş fondöten gibi ama kuruyamaz kapalıydı bir de ben çok kullandım bu ürünü anladım ki bitmiş :) 

Sephora Outrageous Curl Dramatic Volume And Curve Mascara,detaylı yazısı gelecek bir ürün.Çok severek kullandım.İnce bir fırçası vardı ama mucizeler yaratıyordu.

Amway Kaş kalemi,instagram da hep paylaşıyordum.Son 1 ayı diye gerçekten 1 ayda bitti.Çok sevdim.Güzel renk veriyordu ve kalıcılığı süperdi denk gelirsem tekrar alırım.Şu an HM'nin kaş kitini kullanıyorum bu kalemi özledim bile..

Yves Rocher Nemlendirici Jel,Şurada bahsetmiştim.Uzun zamandır kullanıyordum ve bitti.Sonradan yapısını sevmemeye başladım tekrar almayacağım.



Watsons Yüz Temizleme pedleri,severek kullandım farklı bir yapısı vardı ancak yüze çok hakimdi.Tekrar denk gelirsem alırım.

Ve olmazsa olmaz oldu artık İpek Pamuk,sürekli alıyorum genelde pamukla temizlemek daha kolay geliyor.Yenisini açtım kullanıyorum,tekrar tabiki alırım..

Evet bir bitenler yazısının daha sonuna geldim.Şunu belirtmeliyim ki hepsini gerçekten ben kullanıyorum bu kadar hızlı bitirdiğime bazen ben bile inanamıyorum.Şimdilik hoşçakalın ben bu satırları sizlerle paylaşırken bir bitenler yazısı daha yolda ne ara bu kadar çabuk doluyor kutu bilmiyorum.





Yorumlar

  1. Evet yine çok şey bitirmişim ki kutu yine doldu bir bitenler yazısı daha gelecek yakında :(

    YanıtlaSil

Yorum Gönder