Bitenler #24

Merhabalar,yine bir bitenler yazısı ile sizlerleyim.Yine çok kısa zamanda çok ürün bitirmişim.Lafı uzatmayacağım hemen incelemeye başlayalım :) 


Watsons bu sevimli kutucukları çok seviyorum.Öyle bir yedeklemişim ki yine her odada bir kutu var ve bir o kadar da stoklarımda var.Bittikçe alıyorum yine alacağım.


Unı Baby Şampuan,zaman zaman böyle etkisiz ürünler kullanmayı seviyorum.Aslında bu ürünü kullanma sebebim çok daha farklı Garnier Makyaj Temizleme Suyunun gözümü kızartması ve yakması sebebiyle gözlerimi dinlendirmek için göz yakmayan bu şampuanı tercih ettim.2 li satılıyordu hala 1 tane daha var.


Nivea Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyici,ben bu ürünü çok sevdim.Öyle ki yazısını yazmaya fırsat bulamadan bitti bile :) En yakın zamanda tekrar alacağım ve mutlaka yazısını paylaşacağım sizlerle...

Manufaktura Peeling,çok sevdiğim bir peelingti.Keşke bitmeseydi.Detaylı yazısı için tık tık.

Yardley Deodorant,muhteşem bir kokusu vardı.Tam bir yaz kokusu ve gayet kalıcı..Tekrar alırım denk gelirsem.


Palmolive Duş Jeli,anti stress muhteşem kokuya sahip bir ürün.Uyku öncesi gerçekten ferahlık sağlıyor.Tekrar tercih edebilirim ama önce evdekiler bitmeli..

Manufaktura Hair Balm,Muhteşem bir kokuya sahip bunu belirtmezsem olmaz.Fazla uygulandığında saçı ağırlaştıran bir ürün..Yeterli miktarda uygulandığında saçlarımı çok güzel besledi ve muhteşem bir parlaklık sağladı.Keşke bu ürünler Türkiye de satılsa..


Nailartlarımda sürekli kullandığım renkler bitti.Çok da seviyordum bu ikiliyi benzer renkler var ama aynıları yok.İhtiyacım olursa alırım mutlaka.Bu arada renkler Essence 106 Free Hugs ,Pastel ise 09 nolu oje. Pastel'in fırçasını pek sevmiyorum ama Essence in fırçası gayet başarılı.

Çanta cep koleksiyonundan el kremi,severek kullandım ama fazla akışkan yapıları sevmiyorum.Bir daha tercih etmem kesinlikle..


Sally Hansen Healthy Cuticles Now,Çok severek kullandım,bence çok başarılı bir kremdi.Tırnak etlerimi çok güzel yumuşatıyordu.Detaylar için tık tık.

H&M Nail Scrub,değişik ürünlere bayılırım.Manikür öncesi kullanıyordum çok da başarılı bulduğum bir üründü.Tekrar denk gelirsem alırım.



Cettua T ve U Bölgesi İçin Gözenek Temizleyici Bantlar,muhteşem bir ürün severek kullandım.Nivea ya yakın ama onun kadar başarılı değil.Fazla kuruduğunda etimi koparacak sanıyorum.

Rival De Loop Çay Ağacı Yağı İçerikli Gözenekleri Arındırıcı Bant,çok başarılı bulmadım.Sanki siyah noktalar üzerinde pek etkisi yok gibi geldi bana.Tekrar tercih edeceğimi sanmıyorum.


Signal White Now Diş Macunu,dişte beyazlık sağladığını pek hissetmiyorum.Dove'un seyahat setinden çıktığı için seyahatlerde kullanıp eve döndüğümde bitirdiğim ürünlerden.Özellikle satın almam.

Lush Katı Parfüm,Vanilyalıydı.Çok severek kullandım.Kalıcılığı kesinlikle muhteşemdi duş aldıktan sonra bile hala hissettiğim oluyordu kokusunu.Keşke Türkiye'de olsa yeniden..

Sephora,simli ojeler için oje çıkarıcı,tabiki yenisini aldım bile.Hem tırnaklarımı çizmeden temizliyor hem de tırnaklarıma zarar vermiyor.Ben başta tırnak yüzeyimi çizer diye düşünmüştüm ama kesinlikle zarar vermedi.


Bath And Body Works Mum,Muhteşem Çilek kokusu çok severek kullandım.Ankara'ya da açıldığına göre mağazası artık mumlarımın adresi belli.

Heart&Home Vanilya ve Karamel li mum.Harika bir kokusu vardı ama kullanım zorluğundan dolayı bir daha tercih etmem.


Sephora göz makyajı düzeltici nasıl türkçeleştireceğimi bilemedim.Tabi eşim büyük olduğu için kulak çubuğu olarak kullanıyor bunları aslında çok daha kullanışlı ama uygun fiyatlı değil.

Çam Terebentin Yağı,Sürekli şampuanlarda kullanıyorum.Özellikle kepek ve dökülmelere çok iyi gelen bir ürün.Severek kullanıyorum yenisini aldım bile..

The Body Shop Yüz Nemlendirici Jel,özellikle gündüz kullandığım bir jeldi.Serinletici özelliğini çok çok sevdim.Aslında tam yaz aylarında kullanılacak bir ürün ama ben yaz kış denemeden kullandım ve memnundum.Denk gelirsem tekrar alırım.


Sıvı Keratin,özellikle saç bakım yağı yapmak için aldım.1 hafta boyunca deneyeceğim sonrasında yaptığım karışımı buradan paylaşacağım.

La Casa delos Aromas Kırmızı Meyveler Kokulu,atmaya kıyamıyor insan ama 1 senedir benimleydi.Artık vedalaşma vakti.Tatlı kokulara zaafım var.



Holika Holika Siyah nokta bandı,harika Nivea'ya rakip çıktı hatta çok daha iyisi.Kesinlikle tekrar tekrar alıcam.

Down Under Naturals Argan Oil Vücut Losyonu,yapısını çok çok sevmedim.Su gibi olan losyonları sevmiyorum.Çok beğenmedim,tam boyunu alacağımı sanmıyorum.


Nuxe Kuru Yağ,harika bir ürün.Kesinlikle tam boyunu en yakın zamanda alacağım.Yağlı his bırakmaması sebebiyle özellikle favorim oldu.

Cartier Baiser Vole Parfüm,Aslında güzel bir koku ama bence çok hafif.Ben böyle hafif kokuları pek sevmiyorum.Tam boyunu tercih edebileceğim bir ürün değil.


Garnier Saf&Temiz Arındırıcı Temizleme Jeli,muhteşem koku,muhteşem yapı...Detaylar için tık tık.

İpek Kulak Temizleme Çubuğu,sürekli alıyorum zaten tekrar alabilirim.


Bepanthol Cilt Bakım Kremi,özellikle kızarıklıklar sivilceler üzerinde etkili bir ürün zaman zaman nem maskesi gibi de kullanıyorum.Yedeği tabiki var :) 

Voel Argan Yağlı El ve Vücut Nemlendirici,çok hafif bir yapısı var.Şu aylarda özellikle kullanıyorum çünkü kalın yapılı ürünler fazla gelecektir.





JeoClay Volcanic Clay Mask ve Watsons Aloe vera özlü renk açıcı ve nemlendiricili  maske,detaylı yazısı için tık tık.

Evet bir bitenler yazısının daha sonuna geldik.Bu yazının biraz daha uzun olduğunun farkındayım bir sonraki bitenleri yazılarımı daha az ürünle parçalara bölerek yazacağım.Siz bu yazıyı okurken benim bitenler kutum yine dolmaya başladı bile..












Yorumlar

  1. Yeşimcim Holika Holika Siyah nokta bandını nereden alıyoruz ben de denemek istedim :)

    YanıtlaSil
  2. merhaba, blogunu severek takip ediyorum. sen de benimkine gelirsen çok sevinirim

    YanıtlaSil
  3. Holika Holika sanırım şu an sadece Ankara da mevcut.Armada AVM de :)

    YanıtlaSil
  4. Tabiki hemen takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil
  5. süper olmuş bitenler yazın cnm :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder