Haziran Favoriler

Merhabalar,yağmurlu bir Ankara'dan yazıyorum.Yaz sanırım bu sene de gelmeyi unuttu Haziran ayında olduğumuzun farkında değil mevsimler.Neyse umalım da yaz çabuk gelsin bronzlaşmak istiyoruuuzzz :)
Bu ay hangi ürünler favorim olmuş onları inceleyeceğiz bugün.Hemen başlayalım.


Ağız ve diş sağlığı benim için çok önemli geçtiğimiz sonbahar dişlerimle ilgili uzun bir çalışma yapıldı ve acısının tarifi yoktur herhalde.Listerine Ağız bakım sularını çok kullanıyorum.Bittikçe alıyordum ancak geçenlerde Migros'ta gezerken bu ürün gözüme takıldı ve neden dişlerim daha beyaz olmasın dedim ve attım sepete..
İyiki almışım.İlk kullanımdan itibaren dişlerim günden güne daha beyazlaştı.Beyaz dişlere hasret çekenlere şiddetle tavsiye ederim.Yalnız uyarmalıyım lezzeti berbat.



Bir diğer favori ürünüm ise Max Factor'un bu kalem ruju.Aslında bu ürüne karşı çok önyargılıydım.Çünkü yapış yapış bir yapısı vardı.Hala var ama dudaktaki duruşunu çok sevdim.Zaten malum şeftali tonlarını çok seviyorum.Son günlerde sürekli bu ürünü kullanıyorum.


Vee bu muhteşem seri,saçlarım röfleli eskiden dip boya uygulamıyordum ancak artık dip boya uygulandığından saçım daha çok yıpranır olmuştu.Bende bu ürüne şans vermek istedim.Dip boyaya gerek kalmadan  çok iyi anlaşıyoruz.Şampuanları günlük kullanıyorum ancak spreyi 2 günde 1 uyguluyorum ve sonuçtan memnunum.En azından diplerim koyu durmuyor 3 kere kullandım spreyi sanırım 2 ton kadar açıldı saç rengim.Ayrıca ışıl ışıl da parlıyor benim gibi dip boya sevmeyenlere duyurulur.


Guerlain Precious Light Rejuvenating Illuminator Aydınlatıcı,gözaltı çizgilerime dolan kapatıcılardan bıkıp kendimi Sephora da bulduğum sırada satış görevlisinin övgü dolu sözleri üzerine aldığım bir ürün.Yanlış anlamayan satış görevlisi bu ürün gözaltı çizgilerinize dolmaz demedi tam tersi hepsi doluyor ama pudralı yapısı olduğu için sizi çok uzun süre idare edebilir dedi.Dediğinde ise haklıymış,çok başarılı bir ürün.Detaylı yazısı yakında blogda olacak..


The Body Shop'un Çay Ağacı yağlı maskesi,yüzüm yemyeşil olsa da ben bu ürünü çok sevdim.Oluşan oluşabilecek tüm sivilceleri engelliyor.Cilt kızarıklıkları alıp pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor.Detaylı yazısını mutlaka paylaşacağım.



Biotherm Aquasource 24 Saat Nemlendirici,uzun zamandır kullandığım en hafif yapılı nemlendirici.Varlığı yokluğu bir maske hissi yok.Anında emiliyor cilt tarafından ve bence hoş bir kokusu var.



Farmasi Süt ve Ballı Şampuan,en büyük sorunumuz kepeğe çözüm olduğundan beri favori şampuanlarım Farmasi ye ait.Gerçekten çok başarılı.En yakın zamanda detaylı yazısını yazacağım.




Loccitane Tonik,muhteşem bir kokuya sahip ve cildimi inanılmaz ferahlatıyor.


Rimmel London Kaş Maskarası,biraz ıslak yapısı olsa da bu ay elimden düşmeyen ürünlerdendi kendisi.



Benefit Watts up Aydınlatıcı,geçen sene ayıla bayıla kullandığım ürünlerdendi.Bu senede yaz geldiğinden favorilerimin arasında yer aldı.Harika bir renk cildimle çok uyumlu.Tüm yüzüme uygulayasım geliyor o kadar çok seviyorum.

Evet bu ay favori ürünlerim bunlardı,anlık takip için İnstagram adım:Yesimdedi ay içerisinde favorilerimi paylaşıyorum.






Yorumlar

  1. Favoriler yazına bayıldım! Listerine 'i not ettim, Guarlein ve Biotherm 'in yazılarını yazarsan çook makbule geçer ve Loreal 'i Nars 'a muadil olsun diye almıştım. Başta ben de sevemedim ama rengi hoş duruyor :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım benim :) En yakın zamanda yazılarını paylaşacağım.Evet bende Nars muadili diye duymuştum ilk zamanlar anlaşamasak da şimdi şimdi vedalaşmak üzere benimle :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder