Holika Holika Alışverişim

Merhabalar,geçenlerde İnstagram adresimde alışverişimi paylaşmıştım şimdi sıra detaylarda.Aslında o gün Sephora için çıktım ama açıldığından beri ürünleri ve mağazayı deli gibi merak ettiğim Holika Holika ya girmezsem olmazdı.Şöyle bir bakınayım demiştim aslında ama ürünlerin cazibelerine dayanamadım.

Holika Holika Alışverişim

İlk olarak görselde gördüğünüz gibi ters duran Baby Silky Foot dan bahsedelim.Fiyatı 12 TL olan bu ürünü bu minnak bebek ayakları için bile alırdım ama etkilerinin iyi olduğunu varsayarak aldım.Umarım memnun kalırım malum yaz geldi çattı bile ayak bakımı daha da önemli artık.

Meşhur Smooth Egg bendeki siyah olan :) Gözenek sorunum çok dillara destan olmasa da biraz daha minnaklaşlasalar fena mı olur yani.Bir kaç gündür düzenli olarak kullanıyorum bu sabunu gerçekten de cildim ışıl ışıl şimdiden çok sevdim.Fiyatı ise 39.90 TL.

Prime Youth ise gözaltı için olan bakım ürünü.Böyle farklı şeylere bayılıyorum.En yakın zamanda bu ürünü de deneyeceğim.Fiyatı ise 15 TL 

2 adet siyah nokta bandı aldım.Kullandım bile inanılmaz sevdim.Ben Nivea derdim bu işin üstadı değilmiş.Holika Holika bundan sonra siyah nokta bandında tek tercihim olacak :) Böyle tek tek satılmasını da çok sevdim önce denemek daha mantıklı :) Fiyatları ise 3 TL

Bir de oje aldım.Ben onu fosforlu sandım da ya fosforlu ya da değil çünkü hiç parlamıyor karanlıkta ama tırnaktaki duruşu çok güzel.Ve fırçasına bayıldım.Fiyatı 11 TL ydi sanırım.

Pig Nose Siyah Nokta Arındırıcı Jel,henüz denemedim ama bence bu üründe gayet başarılıdır.Ambalajını daha çok sevdim.Fiyatı 24 TL

Ve son olarak o çok meşhur olan Aloe jeli,çok merak ettiğim bir üründü henüz denemedim.Ama en yakın zamanda deneyeceğim.Bu ürünün fiyatı ise 35 TL.Büyüklüğüne bakılırsa bence bu fiyat gayet uygun.
Ürünler hakkında genel yorum yapacak olursam sanırım cilt bakım ürünleri gerçekten çok başarılı ama makyaj ürünlerinin ambalaj kalitesini pek sevmedim.Zaten makyaj ürünlerim yeterince var ve dahasına şimdilik ihtiyacım olmadığı için almadım.Belki önyargılı yaklaşıyorumdur bir sonraki alışverişimde de makyaj ürünlerinden alabilirim belki.
Ürünlerin hepsini deneyip tek tek yorumlayacağım şimdilik hoşçakalın..


Yorumlar

  1. Kore bakım ürünlerini çok seviyorum, ama kendi fiyatlarına oranla pahalıya satılıyormuş burada. Güle güle kullan canım, yorumlarını bekliyor olacağım :*

    YanıtlaSil
  2. Bende son zamanlarda kore bakım ürünlerine yöneldim.Burada pahalılar biraz ama yurtdışından alsam geliş süresine kadar bekleyemiyorum :( Çok teşekkür ederim en yakın zamanda yorumlamaya başlayacağım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder