Listerine Whitening Ağız Gargarası

Merhabalar,diş bakımına düşkünlüğüm herkes tarafından bilinir çünkü yakından takip edenler bilir geçen yaz uzunca bir diş tedavisi yaptırdım ve çok acı çektim.Şimdilerde çok çok özen gösteriyorum diş bakımıma o kadar acıyı bir daha çekmemek adına..
Diş macunum sabittir tadını beğenmesem de diş ve diş eti sağlığım için yıllardır Paradontax kullanıyorum.Şimdi diyeceksiniz yıllardır kullanıyorsun da neden geçen sene dişi sorunu yaşadın.Maalesef bizde kalıtsal bu sorun annem değil 3 abim var hepimiz dişlerimizle sorunluyuz.Eninde sonunda sorun yaşacağız ama maksat zamanı uzatmak.
Neyse sürekli Ağız bakım suları kullanıyorum artık hayatımda vazgeçilmez oldular.Genelde bir kaç marka denedim ama tek sevdiğim sürekli aldığım Listerine oldu.
Geçenlerde Migros alışverişim sırasında gözüme çarptı bu ağız gargarası ve denedim.Şimdi gelelim yorumlarıma..

Dişlerim çok sarı değil ama neden daha beyaz olmasın dedim ve attım sepete bu ürünü.Şu an 2. şişedeyim ve çok sevdim.İlk kullanımdan itibaren gözle görülür şekilde dişlerim beyazladı.
Ve aylardır farklı türlerini de kullanıyorum genel olarak dişle ilgili bir sağlık sorunu yaşamadım.Sanırım bunu Listerine borçluyum.
Eğer siz hala kullanmadıysanız bence bir şans verin hem sağlıklı hem daha çok beyaz dişler için :)


Yorumlar

  1. Canım içerisindeki alkol oranı durumu nasıl? Şu ana kadar iki Listerine denedim, biri baya ağzımı yakmıştı, ama sıfır alkol olanın da etkisini sevmedim. Umarım bu çok yakmıyordur ağzı?

    YanıtlaSil
  2. bunu merak ediyordum gerçekten beyazlatıyorsa denemek isterim canım

    YanıtlaSil
  3. Alkol hissedilir gibi değil ağzı yakma durumu yok ama tadı gerçekten çok kötü karbonatlı su gibi değişik bir tadı ve kokusu var ama dişleri gerçekten beyazlatıyor :)

    YanıtlaSil
  4. Bence şans verilebilir bir ürün gerçekten beyazlık konusunda fark yaratıyor :)

    YanıtlaSil
  5. Dişlerden bende çekiyorum ne yazık ki :( diş beyazlatma hususunda o kadar ürün kullandım pek memnun kalmadım. Bunu da kesinlikle deneyeceğim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Diş sorunları sanırım kalıtsal çünkü çocukluğumdan beri ben özenle dikkat ediyorum ama yine sonuç hüsran.Yorumlarını bekliyorum seveceğine inandığım bir ürün :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder