L'Occitane Angelica Hydration Face Mist

Merhabalar,bir yağmurlu bir güneşli bir Ankara sabahındayız yani alıştım artık böyle olmasına aslında.Hatırlıyorum da geçen sene de böyleydi bir mevsimler arası sıkıntı var ama hadi hayırlısı..
Balayı öncesi aldığım ve sürekli kullanmama rağmen bitmeyen  bir üründen bahsedeceğim sizlere..


Face mistler ilk hayatımıza girdiğinde çok anlamsız bulmuştum ne gerek var ki böyle bir ürüne diye düşünüyordum.Ancak uzun süren yolculuklarımızın verdiği sıkıntılardan biri de benim gibi yağlı cildin bile kuruması ve gerilmesi.Bu tarz ürünler rahatlatmak ve nemsizliğin önüne geçmek adına gayet başarılı.
Henüz benim ürünümün bitmedi ama üşenmezsem evde kendim de hazırlamayı düşünüyorum bu tarz ürünleri ve mutlaka sizlerle paylaşacağım.
En sevdiğim özelliği ise makyajıma zarar vermemesi.Ben en azından farımı bozulacağını düşünüyordum kullanmadan önce ama hiç bir şekilde bozulmadı.
Meşhur bunaltıcı sıcaklarda,yolculuklarda,gece uyurken rahatlatmak için,sahilde denizden önce ve sonra kullanabileceğiniz gayet pratik bir ürün.Gözlerinizi kapatıp 20 santim uzaklıktan bir fıs sıkıyorsunuz ve ferahlığı hissediyorsunuz.
Sitede makyaj sabitleyici görevi gördüğü yazıyor buna pek katılmıyorum.Evet makyajı bozmuyor ama sabitlediğini de düşünmüyorum.
Şu an da indirimde normal fiyatı 46 TL iken 23 TL ye alabiliyorsunuz.Hazır indirimdeyken bir göz atın derim.


Yorumlar

  1. ne hoş bir yazı olmuş bloğunu takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim hemen takibe alıyorum :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder