Loccitane Hydra Vital Face Toner

Merhabalar,bugün sizlere uzun zamandır kullandığım bir üründen bahsedeceğim.Zamanla öyle bir hale gelmişim ki toniksiz yapamıyorum.Ne kadar iyi temizlense cildim yine de tonik uygulamazsam kendimi eksik hissediyorum.Özellikle fresh kokulu tonikleri çok seviyorum.
Dressden de caddede yürürken fark ettim Loccitane mağazasını o zamanlar Türkiye de çok fazla mağazası yoktu ve ulaşamayacağımı düşünerek bir kaç ürün aldım.Bir çoğunu bitirsem de son kalanları sizlerle paylaşıyorum.Ben genel olarak Loccitane ürünlerini çok sevdim.Temiz içeriklere sahip ürünler ve cildimde herhangi bir reaksiyona sebep olmadılar.


Ben bu toniğe henüz Türkiye'de rastlamadım ancak benzerleri var.Aynı serinin farklı ürünleri var ve bence kesinlikle gözatmaya değer.
Başta belirtmeliyim karma-yağlı bir cilde sahibim.Neredeyse tüm ürünlerle cildim dost çok nadir ürüne tepki veriyor.Ayrıca bir çeşit su bağımlılığım var günde en az 4 litre su içiyorum.,

Şimdi bu seriye gelirsek içerisinde melek otu var ve cildinde canlılık isteyenlerin  tercih ettiği bir seri.Muhteşem ve ferahlatıcı bir kokusu var.Gerçekten de cildimin ışıldadığını fark ettim.Gözeneklerim sıkılaştı ve cildimi arındırdığını gözlemledim.Gündüz ve gece yüzümü temizledikten sonra uyguluyorum.
Bu üründe özellikle dikkatimi çeken,ilk uyguladığımda matlık sağlasa da zamanla cildime ışıltı veriyor,aydınlık kazandırıyor.Ayrıca içerisinde alkol bulunmuyor.Cildi alkole tepki verenlerin dikkatine :) 

Genel olarak çok sevdim ve severek de kulanıyorum.Tabii siz bu yazıyı okurken muhtemelen ben bu şişeyi yarılamış olacağım.Yakında bitenler yazımda görebilirsiniz şaşırmayın :) 

Yorumlar

  1. Neden her güzel şey hep en uzak olur :/ Umuyorum ki bir gün markaya denk gelirim ve bu toniğe şans verebilirim.Bu arada ne güzel bol su içmek çok iyidir diye biliyorum, aksini söyleyende olsa bana da su iyi geliyor..

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle keşke Türkiye'de ürün çeşitleri artsa da yurtdışı alışverişlerine mecbur kalmasak..Ben biraz fazla su içsem de gerçekten cilt için en önemli içecek su ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder