Neutrogena Pore & Shine Peeling Jel

Merhabalar,bugün sizlere bir süredir kullandığım ve artık yeterince yorum sahibi olduğum bir üründen bahsedeceğim.Neutrogena ürünlerini çok severim normalde ama artık yeni bir ürün çıkarmadığı sürece çok fazla yöneldiğim bir marka değil.


Özellikle yağlı ciltlerin genel sorunu olan parlamayı azaltan bu serideki ilk incelediğim ürün bu oldu.Henüz yıkama jelini kullanmadım.

Fakat bu ürünü gayet başarılı buldum.Özellikle misket limonu kokusunu çok sevdiğim için almıştım yani parlamayı önlemesi benim için ekstra oldu.

Kremsi ve iri granüllere sahip bir yapısı var.Ben genelde kremsi yapıları sevmiyorum ancak bu ürünü sevdim çünkü gerçekten de gözeneklerimin sıkılaşmasını sağladı.Üstelik yanında gözenek sıkılaştırıcı herhangi bir ürün kullanmadığım dönemde bile gayet etkiliydi.

Ancak üzerinde hergün kullanıma uygun olduğu yazsa da ben bu görüşe katılmıyorum.Kurutma yapacağını düşünüyorum ciltte çünkü tüm cilt tiplerine uygun olan bir ürün ama yağlı cilt ve kuru cilt arasında uçurumlar olduğunu düşünürsek çok da mantıklı gelmiyor bana.Haftada 1 2 kere ya da ihtiyaç duyulduğunda uygulamak çok daha mantıklı.Hatta şöyle bir tüyo vereyim sizlere ben genelde bu tarz ürünleri kullanamaya üşenirim ne kadar gerekli olsalar da kullanımını arttırmak için duş esnasında kullanıyorum hem bu şekilde bir yere atıp şu gün yaparım bugün yaparım bahanemi de ortadan kaldırıyorum.

Misket limonlu ama ben misket limonu kokusunu öyle buram buram hissedemedim.Keşke daha hissedilir olsaydı,malum bu da benim koku takıntım :)



Gayet iri granüllere sahip ancak bu granüller uygulama esnasında kaybolmuyor.Peeling çok daha etkili oluyor.Hem uygun fiyatlı yani indirimsiz hali 11-14 TL arasında değişiyor hem de başarılı bir ürün,ihtiyacı olanlar gözatabilir bence :) 






Yorumlar

  1. Bencede canım özellikle ölü derileri temizlemesi bakımından peelingler harika :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder