Holika Holika Göz Çevresi Bandı

Merhabalar,yine bir Holika Holika ürünü ile karşınızdayım.Genel olarak kullandığım ürünleri sevdim.Çok merak edildiği için bu ürünleri tek tek inceleme kararı aldım.Umarım sıkılmazsınız..

Holika Holika Göz Çevresi Bandı

Zaten nerede ilginç yeni bir ürün görsem mutlaka alırım.Farklı şeyler kullanmayı seviyorum :) 

Bu ürün 2 tane gözaltı bandı içeriyor.Aslında bant değil de daha çok jel ya da jöle kıvamında bir ürün.Tırnaklarım uzun olduğu için çıkarırken biraz zedeledim ben ürün siz alırsanız bence bu konuda dikkatli olun bu kadar hassas olduğunu bilsem eşime çıkartırdım :) 

Bu ürün sarkık göz çevresini toparlayıp göz çevresi parlaklılğını ve esnekliğini arttırma vaadinde bulunuyor.Ancak bana kalırsa bu özelliklerine ekstra serinletici özelliği var ve aydınlık da sağlıyor :) 
Gelelim kullanımına,yüzünüzü temizleyip tonikledikten sonra bantları çıkarıp göz altlarına yerleştiriyorsunuz,ancak burada dikkatli olmak gerek ürün çok hassas kırılmalar yaşamamak adına itina etmeniz gerek..
İyice gözaltınıza yapıştığını hissettikten sonra 20 30 dakika beklemeniz gerekiyor ardından çıkarıp hafifçe masaj yapıyorsunuz.

Ben uyumadan önce yaptım ve o kadar rahatlattık ki neredeyse maskeyle uyuyakalacaktım :) 
Ürün mat,kırışık ve sarkık gözaltlarına tavsiye ediliyor.Bence de kesinlikle şans verilmesi gerek bir ürün.Hiçbir şey için değilse de gözaltlarınızı rahatlatması için deneyebilirsiniz.
Fiyatı ise 15 TL gayet uygun :) 


Yorumlar

  1. Farklı ürünler denemeyi bende severim. Bende merak ettim bu ürünü :) yazı için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Yeni ürünler keşfetmek eğlenceli oluyor bazen çok başarılı ürünler keşfedebiliyoruz :) Rica ederim ilgin için ben teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder