Loreal Sunkiss İle Dipboyayı Unutalım mı ?

Merhabalar,bildiğiniz gibi platin röflelere sahibim ancak saçlarım normalde açık kumral ama platin röflenin dibinde siyah gibi duruyor.Ben ki renk renk tüm saçları denemiş en sonunda eşimin de isteğiyle röflede karar kılmış biriyim.Veee yıllardır boyanan saçlarım yıpranmaktan kesilmekten bıkmış eminim bana küfür dahi ediyorlardır :)
Dipboyası olmasın ama sarışın olayım derken böyle renk renk çeşit çeşit renk açıcı ürünler denerken ilk olarak Jhon Frieda'nın Sheer Blonde serini keşfettim onun ayrı bir yazısını yazacağım.Bu seri ile istediğim sonucu elde ettim ama diplerime çok çok etkisi olmadı.Sonrasında eşimle alışverişe çıktığımızda aceleden ne alayım diye bakarken gözüme Sunkiss çarptı ve attım sepete iyi ki almışım yaa :)
Şimdi gelelim yorumlarıma :)

Loreal Sunkiss İle Dipboyayı Unutalım mı ?

Bu ürün sayesinde saçlarınız aşamalı olarak açılıyor ve öyle boya gibi yapay da durmuyor çok doğal sanki güneşten saç renginiz açılmış gibi duruyor :) Aslında pek haksız sayılmaz sadece biz yardımcı oluyoruz güneşin saç rengimizi açmasına..

Ürünün kullanımı çok basit ambalajında eldiven ile kullanın demiş ancak ben eldivensiz kullandım bir zararı olmadı.Saçlarınızın rengini açılmasını istediğiniz bölgelerine bolca uyguluyorsunuz ve ardından güneşte bekliyorsunuz ben havuzda beklemeyi tercih ettim malum Antalya sıcağı affetmez havuzsuz güneşte beklemek imkansıza yakın :) 
İsterseniz röfle gibi aralıklı olarak yapabilirsiniz ama ben saç diplerime ve az da olsa uçlarına da uyguladım.
3 günde saç diplerimde 6 tona kadar açılma gözlemledim uçlarda yani boyalı kısımlarda ise 2 tona kadar açılma gözlemledim.


Öncesini çekmeyi unuttum ama sonrasında zaten görüntü çok net diplerim normalde siyah siyah durmalıydı ama burada herhangi bir siyahlık söz konusu bile değil.


Bu da güneş altında fotoğraf çok çok daha net ben 3 gün kullandım ve etkisi buydu tabii ne kadar uyguladıysam bayram tatilinde 1 gün kullandım bitti :) Tabiki yenisini alacağım ve bu arada dip boyasına ben bu ürün ile elveda dedim bence sizde dipboyasından vazgeçin ve bu tarz ürünlere yönelin güneş yoksa saç kurutma makineleri vaar kışın da onlarla uğraşacağız :) 
Saça zarar vermiyor tam tersi saçlarım ışıl ışıl tek sıkıntı uçlar onda da suç bende inatla kestirmiyorum :)
Yani dipboyası yaptırsanız en kötü 30 TL bu ürün ise 12 TL hem saçınıza hem kesenize zarar vermiyor :) 


Sizlere bu fotoğraf ile veda ederken kahkül ve uçlardaki farkı da çaktırmadan gösteriyorum tabi biraz çirkin durmuş karanlık bir ortamda çekildiği için ama ben sonuçtan çok memnun kaldım.
Şimdilik hoşçakalın bende bu saç bakım ürünleri maceraları bitmeeezzz :) 






Yorumlar

  1. Hemen dene harika bir ürün,yorumlarını bekliyorum blogunu takipteyim 😍

    YanıtlaSil
  2. Bu tür açıcıların üzerinde "Boyalı saça uygulamayın" diye uyarı oluyor genelde. Ben de çok istememe rağmen deneyemedim bu uyarı nedeniyle. Siz boyalı saça uygulamışsınız, var mıydı böyle bu uyarı? Dip boyası için gerçekten kurtarıcı olur bu ürün :)

    YanıtlaSil
  3. Ben boyalı saçlarımda da kullandım herhangi bir zararına rastlamadım.Ama çekinirseniz sadece diplere de uygulayabilirsiniz :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder