Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Extra Penetrating Oil

Merhabalar, her zaman saç bakımına düşkün olmuşumdur. Belki de o yüzden evde özellikle saç bakım stoklarım sağlamdır. Öyle ki 1 yıldır saç bakım yağı almadığım oluyor ki ben normalden fazla bakım yağı kullanırım. Neyse bugün sizlere uzun zamandır denediğim bir saç bakım yağından bahsedeceğim : ) 

Organix Renewing Argan Oil Of Morocco Extra Penetrating Oil

Benim bu yağı almamdaki en büyük etken sanırım üstünde yazan 'Kuru saçlar' ibaresiydi. Saçlarım sarı olduğu için e bir de boyalı olunca kuru olmaktan kaçamıyor maalesef.. Bende her kuru saç ibaresini gördüğüm ürünü alır oldum. 

Çok güçlü bir formülü var bu yüzden dikkatli kullanmak şart. Az miktar bile saçınızı pürüzsüzleştirmeye yetip artıyor. Gerçekten kuru ve sert saçlarınız anında yumuşacık oluyor ve yağlı his kesinlikle bırakmıyor. 

Özellikle kabaran minik saçlarınızı uzun vadeli sakinleştiriyor. Ama uygulama yaparken şişenin azizliğine uğrayabilirsiniz. Çünkü şampuan gibi bir kapağı var ve ne yazık ki fazla kullanıma çok müsait. İstediğinizden fazlası dökülebiliyor ve fazla uygulamak da saçlarınızda yağlı his bırakabiliyor.

Gelelim bu yağın en sevdiğim özelliğine; saçları UV ışınlarına ve ısıya karşı koruması.. Bu sayede ekstra ısıya karşı bir ürün kullanmanız gerekmiyor. 

Ben genelde bu tür saç bakım yağlarını duş öncesi 1 saat saça uygular beklerim, ardından duş çıkışı uygularım. 

Ama karar size kalmış sadece duş sonrası ya da gün içinde saçınızda kuruluk hissettikçe uygulayabilirsiniz.

Gratis ve online sitelerde bulabileceğiniz bu yağın fiyatı 46 TL civarı.. 



Yorumlar