Bitenler #29

Merhabalar, yine ben yine bitenler yazısı :) Giriş kısmını uzun tutmaz,yorumları da kısa tutarsak rahatlıkla okuyabilirsiniz diye düşünüyorum. Hadi başlayalım :)


Uni Bebek Şampuanı, saçlarımda denedim maalesef saçımı keçe gibi yaptı. Çünkü saçlarım hem boyalı hem de aşırı yıpranmış :) Neyse bende fırçalarımı yıkamak için kullandım, gayet başarılıydı.

İ love vücut yağı, gayet başarılı bir ürün. Kokusu da fena değildi.. 

Revox Şampuan, başlangıç çok iyiydi ama bıraktıktan sonra dökülen saçlarım yüzünden neredeyse ağlayacaktım. Sanırım uzun vadeli kullanılmalı gereken bir ürün bende bir kaç şişe daha alıp deneyeceğim. Bu arada eşimde yeni saç oluşumunu destekledi ve hızlı uzamasını sağladı. Bende hızlı uzatma gibi bir etkisi olmadı. Her zaman dediğim gibi ürünlerin etkileri kişilerde farklı etki gösterebiliyor. Detaylar için tık tık..


Benri Makyaj Temizleme Mendili ,Normal ve Karma ciltler için olan bu makyaj temizleme mendili makyajımı temizlemeye üşendiğim zamanlarda imdadıma yetişiyor. 1 2 mendille kolaylıkla makyajımı temizleyebiliyorum. 

Watsons pamuk, yumuşacık yapısını çok sevdim. Kesinlikle tekrar alacağım..

Benri top makyaj pamuğu, eskiden pamuklar hep böyleymiş büyüklerimden duydum. Ancak ben sevmedim. Oje çıkartmak için evet mantıklı ama makyaj temizlemek neredeyse imkansız.. 



John Frieda Saç Maskesi, severek kullandım tekrar alacağım :) Detaylar için tıkk..

Bee Beauty Duş Jeli, resmen Milkshake kokusu ya muhteşem kokuyor. Detaylar için tık tıkkkk...

Cyrene Saç Maskesi, saçlarımı yumuşacık yaptı. Fazla yoğun bitkisel bir kokusu olsa da hem saçları onarması hem de parlatması sebebiyle gönlümün sultanı oldu.



Loreal Makyaj Temizleyici, çok sevmedim detaylar için tık tık ..

Angie Deodorant, çok tatlı bir kokusu vardı. Severek kullandım :) 

Foot Doctor Nane Aromalı Ayak Banyosu ,özellikle yorgun ayaklar için birebir rahatlatıcı etkisiyle günün yorgunluğunu unutturuyor. Sık sık aldığım bir ürün muhtemelen yedeği vardır yoksa da mutlaka alırım :) 


Fraternikus kolonya, özellikle spreyli şişesini çok seviyorum. Bu biten kaçıncı şişe hatırlamıyorum ama benim gibi kolonya severlerin gözatması gereken bir marka :) 

The Body Shop Papatya Özlü Temizleme Yağı , çok severek kullandım detaylar için tık tık ..

Manufaktura Tonik , çok çok sevdim. Cildi sıkılaştırırken verdiği aydınlık görüntüyü çok seviyordum. Yumuşacık kokusu inanılmaz güzeldi. Prag'a giden eş dost kim varsa aldıracağım kesin :) 


Divinia Beyazlatıcı Serum, uzun süre kullandım ve gerçekten beyazlatıcı etkisini gördüm ama ben artık biraz daha bronz tene yöneldiğim için ve sktsi de geçtiği için bana veda etti. 

Yves Rocher Sıkılşatırıcı Jel , 3 tüp falan bitirdim bu üründen. Ve gerçekten de etkisini gösteren bir ürün tabi ama düzenli kullanım şart.. Detaylar için tık tık..

İ Love Peeling, çok çok istediğim formda bir ürün değildi. Duş jeli gibi kullandım tekrar alacağımı sanmıyorum..


Loccitane Amande Shower Oil, inanılmaz bir ürün. Duşta ıslak vücuda uyguladığınızda uygulandığı anda kremsi bir yapıya dönüşüyor ve ısıtıyor resmen.. Kokusu inanılmaz güzel kesinlikle tam boyunu alacağım.. 

The Body Shop Çay Ağacı Yağı Maskesi, severek kullandım detaylar için tııkkk .

The Body Shop mini duş jeli, elma kokusunu pek sevmem ama bu duş jelinin kokusunu sevdim. Belki ilerleyen dönemde tam boyunu alabilirim.



Manikit Susuz Manikür Seti, sevdiğim sevmediğim yönleri oldu detaylar için tıkkk..

Stopever ısıtan plaster bant, ben çok taktım bu bantlara bu ara.. özellikle regl dönemlerinde çok lazım oluyor :) 



Clinique fondöten, mükemmel kapatcılığa sahip bu fondöteni bir aralar çok kullanıyordum ve bir köşeye atıp bırakmışım ama meğer boş kutuymuş :) Artık vedalaşma vakti ..

Makyaj setinden çıkan bir şeffaf maskara, özellikle kaş sabitlemede kullandım ve renginden de belli artık yapısı  değişti ve vedalaşıyoruz. Yedeği açıldı bile.. 

Essence Far bazı, detaylar için tık tık...

Koton Kaş maskarası, severek kullandım. Küçük fırçasını çok sevdim ve kesinlikle çabuk sabitlenip doğal duruyordu.Şu an Rimmel London'un kaş maskarasını kullanıyorum fena değil aslında ama Koton'un maskarası biraz daha kullanışlı Rimmel London fazla ıslak bitişli sanki.. 

Rimmel London Wake Me Up Fondöten, detaylar için tık tık ...


Clarins Body Scrub, set olarak Sephora'dan almıştım şimdi evdeki stoklarım bittiği için kullanmaya başladım. İnanılmaz başarılı 1 haftada etki gösterdi.Ancak bu scrub bitti diğerleriyle devam ediyorum yoluma, kesinlikle tam boylarını alacağım.. 

Signal Diş Macunu, neymiş efendim erkekler içinmiş peh, ben kullandım ama çok da sevmedim sankii.. Çünkü mavi renkte olduğundan dişte de mavi iz bırakıyor ve çıkması zor, aslında beyazlama üstüne ilk başlarda etkiliydi sonra etkisini de kaybetti. Tekrar kesinlikle almam.

Koton Parfüm, çok tatlı ve kalıcı bir kokusu var. Bu parfümü sıktığımda herkes markasını sorup gösterdiğimde şaşırıyordu. Tekrar alınabilir kesinlikle .. 


Pure Beauty Siyah İnci Yüz Maskesi ,bir kağıt maskenin bu kadar etkili olabileceğini düşünmemiştim. Kesinlikle çok başarılı, inanılmaz rahatlatıyor cildi ve toparlanmayı anında hissedebiliyorsunuz. Yeni oluşan minik kırışıklıklar üzerinde etkiliymiş sürekli alacağım maskeler arasında olacağı kesin.. 

Estee Lauder Göz altı maskesi, mükemmel bir şey ama tek kullanımda morluklar üzerinde bir etkisi olmadı. Tek yaptığı şişlikleri indirmek oldu.


Clinique Kapatıcı, annemden çaldığım kapatıcı bana çabuk veda etti. Çok çok severek kullandım evdekiler bitince en yakın zamanda yenisini alacağım :) Detaylar için tık..

Cyrene Lifting&Firming maske, çok sevmedim. Cildimde hassasiyete sebep oldu. Kızarıklıklar oluştu ve uzun süre geçmedi bu sebeple yarısı dolu olsa da vedalaştık. 

Avon Kalem Ruj, fazla kuru yapısıyla pek anlaşamadık. Ama yine de bitirdim. Günlük kullanıma uygun bir renk olması bitmesinde büyük rol oynadı. Ama bu tür rujları bir daha almam.

Smashbox far bazı, kesinlikle hiç sevmedim. Hem ürünün içinde üründen çok hava vardı bu en kızdığım nokta oldu. Ve yapısı çok sertti uygularken bile yaymak için baya uğraştım. Ayrıca inanılmaz bir kalıcılık sağlamadı. 


212 Parfüm, içinde biraz kalmış sıktım o tatlı seksi kokuyu tekrar hatırlamak muhteşem oldu. Kesinlikle tekrar tekrar alırım.

Avon Anti Rub Stick, özellikle uzun süre ayakta kalacağım zamanlarda ayağıma bolca uygulayıp çorap giyerdim ve tüm gün ağrım minimum olurdu. Denk gelirsem tekrar alırım.

H&M törpü, çok kullanışlıydı uzun süre manikürlerimde benimleydi. Ama tabi fazla aşındı ve vedalaştık. Yenisine sağlık..

Loccitane Nemlendirici, yumuşacık yapıyor cildimi kesinlikle tam boyunu alacağım. Gül kokusunu pek sevmedim ama cildi yumuşatması harikaydı.



Benri El ve Vücut Losyonu, yapışkan olmayan yapısını, kokusunu çok sevdim. Ayrıca güzel bir yumuşaklık veriyor cilde :) Tekrar alırım denk gelirsem..

Benefit Kirpik, çok doğal güzel bir duruşu var ama bir de düşmese .. Nişana giderken araba kullanırken düştü resmen ve diğerini de çıkartmak zorunda kaldım. Tekrar alır mıyım bu olaydan sonra bilmiyorum..




Balmy Magic Mitt, Sadece su ile cilt temizliği yaptığını vaad eden bir ürün. Ama bence o kadar da kullanışlı değil. Ben maskelerimi temizlemek için kullandım öyle daha pratik oluyor. Ancak belli bir aşamadan sonra tamamen kullanılmaz hale geldiğinden vedalaşmak zorunda kalıyorsunuz.

Purederm Pore Cleasing pad , temizleme şeklini çok sevdim. Üzerindeki tırtıklı yapı ile sanki gözenekleri daha iyi temizliyor gibi. Bittikçe alacağım ürünler arasında olacak :) 


Lilibe Makyaj Temizleme Mendili, çabuk kuruyan yapısı ile beni hayal kırıklığına uğrattı. Makyajı da çıkartırken baya zorlandı. Bu sebeple çok sevmedim maalesef..

Cettua Saf Beyaz Burun Maskesi, başındaki saf kelimesinin anlamını hala kavramış değilim. Siyah noktaları güzel temizlediği için kesinlikle sevdiğim maskeler arasına girdi. Denk gelirsem tekrar alabilirim.

Eveeet bir bitenler yazısının daha sonuna geldik. Elimden geldiğince kısa tuttum umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur. Şimdilik hoşçakalın..














Yorumlar

  1. ohh ohh ne güzel :=) gelsin yeniler

    YanıtlaSil
  2. Valla yine bir sürü ürün bitirmişim ama evdeki stoklar aynı duruyor ah bir anlasam bu durumu :)

    YanıtlaSil
  3. ne kadar ürün bitirmişsin canım :) tebrikler bende revox dan çok memnun kaldım bitince umarım saçlarım dökülmez korktum şimdi

    YanıtlaSil
  4. Yine çok fazla ürün bitirmişim 🙈 Revox'un böyle bir etkisi olduğunu bilmiyordum, çok şaşırttı beni umarım dökmez saçını çok kötü bir duygu

    YanıtlaSil
  5. Canım seni çok iyi anlıyorum aynı durum bende de var :=) ahh biz bloggerlar :))

    YanıtlaSil
  6. Bir sürü ürün bitiriyorum stoklara bakıyorum aynı :) Blogger olmak stoklarının tükenmemesi demek resmen

    YanıtlaSil

Yorum Gönder