H&M Eye Brow Kit İncelemesi

Merhabalar, son bir kaç gündür firmayla artık olayı hukuki boyuta taşıdık yani bundan sonra mahkeme sonuçlanana kadar onlarla ilgili tek kelime daha yazmayacağım. Mahkeme sonucuyla ilgili geniş yorumlara yer vereceğim bir yazı sizlerle olacak :) 
Ama şimdilik biz incelemelerimize devam edelim :) 


H&M'de bir ara çılgın indirim olmuştu o dönemde alıp hala çılgınca kullandığım kaş farımdan bahsedeceğim sizlere.. Bilmiyorum yeni koleksiyonda var mı ya da hala bulabilir misiniz ama ben o zaman 5 TL'ye almıştım ve bu kadar başarılı olabileceğini hiç düşünmemiştim.


2 tane kaş varı ve bir tane de wax var. Tabi benim wax çoktan yarılanmış durumda :) Sabitlemek için baya çaba uğraşmışım sanki.. 


Biri açık diğeri koyu olmak üzere 2 adet kahve kaş farından oluşuyor palet. Ancak eksi olarak sanırım waxın az olmasından bahsedebiliriz. Çünkü küçük bir miktar ile sabitlemek zor oluyor biraz fazla kullanmak gerekiyor keşke waxı biraz daha fazla tutabilselerdi.

Ben genelde kaş rengimi hafif kırarım. Kırdığım dönemlerde açık olanı kırmadığım dönemlerde koyu olan farı kullanıyorum. 

Tozutmamalarını seviyorum. Kaşınızla bütünleşip, varlığını hissettirmemeleri gerçekten başarılı. Wax ile de sabitledikten sonra siz temizleyene kadar gün boyu kımıldamıyorlar.


2 tane minik fırça çıkıyor içinden. Bir tanesi uygulamak için bir tanesi de taramak için. Bence bu set tam tatillik atın bavula kaşlarınızı düşünmeyin. Ki ben suda dahi çok kaybolacağını sanmıyorum güzel sabitlerseniz. 

Dediğim gibi şu an olup olmadığını bilmiyorum ama denk gelirseniz atın sepete gerçekten hem başarılı hem de kullanışlı bir palet :) 

 Bir sonraki yazıya kadar hoşçakalın, esen kalın :) 



Yorumlar

Yorum Gönder