Loccitane Immortelle Oil Make - Up Remover - Immortelle Precious Yağ Bazlı Makyaj Temizleyici

Merhabalar, bir firmayla yaşadığım can sıkan olaydan sonra kendimi toparlayıp, sizlerle uzun zamandır kullandığım temizleyiciden bahsedeceğim. Ancak önce önemli bir uyarı yapma istediği duydum, çünkü maalesef yanlış anlaşılmalara müsait bir ortamdaymışız. 
Kesinlikle yazılarımda ürünler bende ne etkiyi bırakıyorsa onu yazıyorum. Her zaman dürüstlükle kazanıp, kaybetmek isteyenlerdenim. Bu yüzden hiçbir firmayı pohpohlamak ya da yerin dibine sokma gibi kişisel düşüncelere sahip bir insan değilim. 
Her zaman belirtirim yazılarımda ürünlerin etkileri kişiden dişliye değişebilir benim çok beğendiğimi siz beğenmeyebilirsiniz. Çünkü hem çevresel faktörler hem de insan vücut,saç,ten, tırnak tipleri farklıdır. Mesela bir ruj bende nude dururken sizde daha pembe durabilir çünkü dudağın kendi rengine bağlıdır bu. Neyse lafı çok uzatmayacağım umarım anlaşılmışımdır artık.


Bu ürünü aldığım günden merak içinde yorumum bekleniyordu. Ve artık etkilerini yeterince gözlemlediğime göre artık yorumlayabilirim.

İçerisinde Ölmez otu esansiyel yağı olan bu temizleyici aynı zamanda yaşlanma karşıtı bakım içeriyormuş. Eee efendim artık yaş 25 olduğuna göre biraz da olsa başladım yaşlanma karşıtı bakım ürünlerine... 

Gelelim ürünün nasıl bir işlevi olduğuna ? 

Makyajınızı suya dayanıklı olsa bile rahatlıkla çıkaran bu temizleyici kesinlikle bana göre bir ürünmüş. Çünkü ben tek bir ürünler tüm makyajımı çıkartmak isteyenlerdenim. Bu ürün de kesinlikle bunu sağlıyor. Özellikle maskarayı çok iyi temizliyor ki ben son zamanlarda Benefit'in They are real'ı kullanıyordum ve çok zorlanmadan o maskarayı bile çıkardıysa benim için bu ürün başarılıdır. 

Tabii işin kötü kısmı da var. Gözlerinizi temizledikten sonra arındırmak zorundasın çünkü kirpiklerinizde kalan yağ size hayal görüyormuş gibi bir görüntü keyfi yaşatabilir biraz buğulu görüyorsunuz yağın etkisiyle .. 

Ama ben yüzümdeki yağı arındırmıyorum Loccitane zaten bitkisel bir marka ve cildimde durmasıyla ekstra bakım yapıyor zaten :) Cildim yumuşacık oluyor sayesinde kesinlikle çok sevdim. 

Güzel bir kokusu olduğunu söylemek isterdim ama maalesef güzel bir kokusu yok. Zeytinyağ karışımı gibi bir kokusu var ama bitkisel içerikli ürünler genelde kötü kokuyor zaten. 

Hassas ciltlerin bile güvenle kullanabileceği bu yağ 200 ml ve fiyatı 98 TL.. 

Şimdilik hoçakalın :) 





Yorumlar

  1. Canım geçmiş olsun, hangi firma böyle saçma bir şey yaparak üzdü seni? Neyse umarım hatalarını anlarlar ve tutumlarını değiştirirler..
    L'occitane markasının daha önce hiçbir ürününü kullanmadım nedense, bir yerden başlamak lazım; acaba Kiehl's gibi tester ürün veriyorlar mıdır? Cildim son zamanlarda ultra hassas oldu da..

    YanıtlaSil
  2. Konuyu bilmiyorum ama kimseyi önemseme canım seni takip edenler ne kadar dürüst bir blogger olduğunu biliyor önemli olan bu :)

    YanıtlaSil
  3. Maalesef çok üzücü bit olaydı, umarım kimse yaşamaz bu tarz olayları .. Aslında eğer cildinin organik ürünlere hassasiyeti yoksa bence deneyebilirsin.Yılbaşına özel minnak çantalı setleri var bence bir set ile başlayabilirsin. Ben hangi ürününü denediysem çok sevdim ☺️ Umarım sende seversin ve yorumlarını bekliyor olacağım ☺️

    YanıtlaSil
  4. Ben de kesinlikle makyajımı tek bir ürün ile çıkarmak isteyenlerdenim. Aceleciyim bu konuda. Yapmayı ne kadar sevsem de makyajı silmeye de o kadar üşeniyorum.

    YanıtlaSil
  5. Çok teşekkür ederim her zaman dürüst olmaya çalışıyorum ama yanlış yönlere çekilebiliyormuş ☺️ Ama desteğin için çok çok teşekkür ederim, umarım kimsenin başına gelmez bu tarz olaylar 🙏

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle temizleme kısmı her zaman bana daha zor gelmiştir. Ama makyaj yapmak paha biçilmez ☺️

    YanıtlaSil
  7. sizinle yeni karşılaşıyoruz ve özellikle dıkkatımı cektı boyle bır olay yasamıs olmanız gerçekten çok üzücü olmus inanamadım.. Canınızı sıkmayın keşke isim verseniz de bizde dikkatli olsak...
    Bu markayı hıc denemedım ama ben o bugulu halleri sevmiyorum gözümde rahatsız edıyor benı sanırım alınmayacak ıyıler listesinde benim için :) iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  8. Çok teşekkür ederim sorun yaşadığım firmayla artık yasal boyuta geçtik maalesef yanlış yorumlandım. Bende aslında yağlı histen pek hoşlanmam ama nasılsa alıştım bu ürüne zamanla ☺️

    YanıtlaSil
  9. sızın ıcın gerçekten kotu olmus... ben alısamıyorum bi turlu :)
    Enerjisi tutmus bu urunle sızın :) Benımde oyle sevmesemde kullanmaya calıstıgım urunlerım var :D

    YanıtlaSil
  10. Sorun yok ben adalete güveniyorum, hata da yapmadım neyse onu yazdım. Firma kendi farklı yorumladı maalesef..
    Aynen bazen yazıyorum da insanlar şaka sanıyor bazen bir ürünü cildim seviyor ya da sevmiyor :) Yıldızımız barıştı bu ürünle :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder