Prozinc Quinoa Color Care Therapy Serisi

Merhabalar, İnstagram hesabımı takip edenler bilirler yakın zamanda tam da saçımı boyattığım dönemde Prozinc firmasından şık bir paket almıştım ve şanslarına saçımı yeni boyattığımdan tamamen en doğru biçimde yorumlayacak olduğumu da hissederek ürünleri düzenli bir şekilde kullandım veee gelelim yorumlarıma :) 


Kinoa nedir ? İnka Uygarlığı tarafından keşfedilen ve her yıl ilk hasadı İmparator tarafından yapılan, protein bakımından zengin temel amino asitlerin hepsini içeren bitkidir.

Prozinc saçlarda bu teknolojiyi Kinoa yağı, Üzüm çekirdeğinden elde edilen Proyanidin ve e vitamnininden oluşturmuş :) 

Zaten üzüm çekirdeği dediler gönlümü fethettiler :) 

Ayrıca seride kesinlikle, Boyar madde,paraben, Formaldehit, SLES, SLS, Sülfat ve Silikon yok.


Seri 3 üründen oluşuyor. Sol baştan sayacak olursam Bakım yağı,şampuan ve saç maskesi.. 
 Söylemeden geçemeyeceğim, inanılmaz güzel bir kokusu var. Kokusu bana yazı hatırlatıyor daha bir zevkle kullanıyorum. 
Ürünlere gelecek olursak saçlarımı hafta da 2 ya da 3 kere yıkıyorum. Zor da olsa kendimi hergün saç yıkamaktan kurtardım :) Neyse sadece bu seriyi kullandım ekstra herhangi bir ürün kullanmadım ki etkisini tam anlayalım :) 

Şampuanı yumuşacık, azıcık bir miktar bile tüm saçınıza yeterli oluyor ve saçınızı güzelce arındırdığını hissediyorsunuz. Hatta saç derimde pullaşma olmuştu ne yalan söylüyeyim bu seriyi kullandığımdan beri artık saç derim gayet iyi durumda...Bu arada üzerinde yazdığı gibi 2 3 dakika beklettim saçımda..

Saç Maskesini haftada 1 veya 2 kez kullandım. Özellikle saçların kolay açılmasında gayet etkili bir ürün.Gözüme küçücük göründü ama haftalardır kullanıyorum. Az bir miktar yeterli oluyor fazlasına ihtiyaç duymuyorsunuz.

Veee gelelim saç bakım yağına, en sevdiğim saç bakım yağı oldu. Aslında tüm seriyi sevdim ama saç bakım yağlarına düşkünlüğüm burada daha bir önplana çıktı. Bu yağın kullanımı diğerlerine göre biraz farklı duş öncesi saçlara bolca uygulayarak ve masaj yaparak yediriyorsunuz ve 10 dakika bekliyorsunuz. Benim ilk zamanlar daha yıpranmış olduğu için saçlarım bazen 30 dakika bazen de 1 saat beklettim saçımda :) Ardından güzelce şampuanlayıp, duruluyorsunuz.

Serinin en en en güzel yanları ise, tüm saç tiplerine uygun. Amacı saçınızda bir kalkan oluşturmak, saça boyayı hapsedip, ısı veya herhangi çevresel faktörlerden saçınızdaki boyayı korumak ve gözalıcı parlaklık sağlamak..


Bugüne kadar kullandığım en iyi boyalı saç serisiydi. Saçıma nem vermesi, parlatması ve boyayı hapsetmesi mükemmel gerçekten..



Evet çok belli olmasa da fotoğraftan saçımın güzelliğini boyasının hiç değişmemesini Prozinc'e borçluyum :) Kendilerine bir kere daha canı gönülden teşekkür ediyorum. 

Bu arada ürünler sadece eczanelerde satılıyor ve fiyatları ; Şampuan 37.90 TL Saç Maskesi 64 TL ve Bakım yağı ise 74.90 TL.. 



















Yorumlar

  1. iyi günlerde kullan canım umarım bende senin kdar severim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben inanılmaz sevdim 🙏 Tüm ürünler ne yazıyorsa o etkiyi bırakıyor 😍 Gönlümü fethetti resmen 😍

    YanıtlaSil

Yorum Gönder