Redist Likit Oje Kurutucu Sprey

Merhabalar, 700 ü geçen ojelerimle aşk yaşasam da onları uygulamak, kurutmak, çıkartmak bazen üşenmeme sebep olabiliyor. Tam buna güzel çareler buldum derken bir baktım ki sevgili top coatım bütün ojelerimin üstüne dökülerek bana veda etmiş çekmecemde.. Hal böyle olunca #biraltibirsifirescisemblogblulusmasi nda sponsorumuz olan Redist firmasının gönderdiği ürünlerden olan oje kurutucu spreyini bir deneyeyim dedim. Vee gelelim yorumlarıma ;


Ben aslında oje kurutucu spreylere hep önyargılıydım. Ama bu sprey beni resmen bakış açımı değiştirdi. Bu tarz spreylerde sevmediğim 2 şey var ; 1.si kurutmuyorlar 2.si yağlı his bırakıyorlar. 
Ama bu 2 şey kesinlikle bu spreyde yok. Ojemi uyguladıktan sonra 1 2 fıslatıyorum ve anında kuruyor, ayrıca tırnak etlerime de bakım yaparak yağlı his bırakmıyor.
Ve muhteşem bir kokusu var, tatlı fresh bir koku..


Ojemin ışıltısı kesinlikle sadece spreyden kaynaklanıyor. Topcoat uygulama artık eskide kaldı benim için. Bu sprey hem daha pratik, hem de bakım yapmasını seviyorum.


Bu spreyi uzun zamandır deneyimliyorum ve en en sevdiğim özelliği ojenin kalıcılığını arttırmış olması. Yani mesela 2 3 gün zar zor dayanan ojelerim artık 10 güne kadar ben silmediğim sürece tırnaklarımda kalıyor.

Ürün çeşitlilikleriyle her zaman gönlümü fetheden bir marka olmuştur. http://www.redist.com.tr/ buradan inceleyebilirsiniz.


Yorumlar

  1. Vaay zannimca baya iyi. Hic oje kullanmadim :)

    YanıtlaSil
  2. Vaay zannimca baya iyi. Hic oje kullanmadim :)

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle çok başarılı, bence denemelisiniz 😍

    YanıtlaSil
  4. Spreyin verdiği parlaklık kalıcı mı yoksa eller yıkanınca gidiyor mu? Çok güzel görünüyor da :)

    YanıtlaSil
  5. Hayır geçmiyor, siz ojenizi temizleyene kadar parlaklık kalıyor tırnaklarınızda 😍

    YanıtlaSil

Yorum Gönder