Wet'n Wild Brulee

Merhabalar, meğer ben hiç makyaj malzemelerimden bahsetmiyormuşum onu fark ettim. Ve uzun zamandır instagram da dahil heryerden bangır bangır övdüğüm muhteşem farı sizlere yorumlamayı nasıl unutmuşum ? Gün bugündür deyip yazısını yazma kararı verdim hemen başlayalım :) 


Bu minnak ne mucizeler gerçekleştiriyor bir bilseniz... Aslında far bölümünde bulabileceğiniz bu minnağı herkes farklı şekillerde kullanıyor. Gelelim farklı kullanım çeşitlerine ;
  • Far bazı olarak kullanıyorum ben çünkü göz kapaklarım yağlı ve yağlı bazlar genelde iyi gelmiyor sadece şu aralar The Balm'ın far bazıyla aram çok iyi ama yine de far bazının üstüne Brulee yi uyguluyorum.
  • Gözaltı kapatıcımın üstüne sabitleyeci olarak uyguluyorum.
  • Gözaltıma ışıltı katmak için uyguluyorum. Beyaz bir far uygulardım eskiden ama sonra fotoğraf çekimlerinde gözlatımın bas bas bağırdığını görünce ten rengi bir farın daha iyi olacağını düşündüm.
  • Havuza denize giderken yanıma kocaman bir pudra alacağıma bu minnağı götürüp o anki varsa sivilcelerimi Brulee ile kapatıyorum.
  • Asıl amacı far olarak kullanıyorum. 
  • Ve en önemlisi eğer gözkapağınızın renk tonu kötüyse renk tonunu nötrlemek için kullanabilirsiniz.

Açık renkli bir far olmasına rağmen pigmentasyonu sizi şaşırtabilir. Yumuşak bir yapısı var ve 10 kat geçmenize hiç gerek kalmıyor.


Bir çok markanın bu tonlardaki farlarıyla yarışır durumda ve sanırım fiyatı ile açık ara farkla en önde oluyor. Bu güzelliğin fiyatı 6,90 TL :) Eğer denk gelebilirseniz bence gözatın, denk gelebilirseniz diyorum çünkü genelde bu ürüne rafta denk gelmek imkansız gibi.. Size tavsiyem yeni mağazalara gözatmanız ancak oralarda henüz keşfedilmediği için bulabilirsiniz. 
Bu arada ürün sadece Gratis mağazalarında satılıyor :) 







Yorumlar

  1. bulmak zor ama bulursam almak isterim güzel bir baz rengi :)

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle inanılmaz da kullanışlı :)

    YanıtlaSil
  3. walla ben bulamamıstım ama nişanlım farklı şehirde ordan getirmişti sene başında :) mini mini hali benim için çok sevimli :)

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle çok sevimli ambaljları da tam yemelik ☺️ Ah bir de bulunsa heryerde rahatlıkla ☺️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder