Pastel Daylong Mat Rujlar


Merhabalar, bu aralar pek keyfim yok sebebi yok havaya bağladım ama bugün güneş olmasına rağmen hala hiçbir şey yapasım yok. Berilciğim de inadına keyifli inadı hareketli :) Neyse o uykudayken hemen şuraya geçenlerde katıldığın Watsons açılışında bizlere hediye ettikleri 100 TL alışveriş çekini değerlendirdiğim ve sonunda Pastel daylong rujların istediğim renklerini bulmanın verdiği mutluluğu sizlerle paylaşmak istiyorum. 

       

Ben bu iki rengi istiyordum. Şansıma son kalanları da aldım. sağdaki 29 soldaki 19 numara :) Mat rujlar bana pek yakışmıyor o yüzden çok kuru olanları değilde daha çok biraz daha kalın yapılı ve kuru durmayan mat rujları tercih ediyorum. Yapıları tam istediğim gibi dudağıma uyguladığımda hiç tahmin ettiğim gibi çirkin durmadı. Çıkartırken zorlandığımı itiraf etmeliyim temizleyici artı ıslak mendil ile ancak çıkartabildim. 


Bu da duruşu üsttekindeki bulanıklık benim eserim görmezden geleceğinizi biliyorum. Kalın uygulandığında kuruması zaman aldı ancak ince uygulandığında hızlıca kurudu. Hala bileğimde izi var kalıcılığını takdir ettim. 

29 numara biraz mora yakın bir renk herkes kullanamayabilir. Ancak 19 numara bu anlamda daha geniş kitleye hitap edebilir bence özellikle özel gün gece makyajlarında büyük rol oynayacaktır. 

Fiyatı ben aldığımda 15.90 TL idi normal fiyatı 22 TL bence fiyat performansa göre efsane. Diğer aklımdaki renklerini de alacağım.. Şimdilik hoşçakalın. 

Yorumlar

Yorum Gönder