Bitenler #35

Merhabalar, yine bir bitenler yazısı ile sizlerleyim. Ben çok severim bitenler yazısı okumayı ama yazması da bir o kadar zor. Bakıyorum kutu dolmuş uzun süre bakışıp öyle yazısını yazmaya başlıyorum. Neyse lafı uzatmasam iyi olacak yine bitenler çok :) 


Alterra Duş Peelingi, bu da son peelingim. İnstagram da belirttiğim gibi bu ürünün yapısı kesinlikle bana göre değil. Rendelenmiş gibi ürü taneleri var ve kese işlemini çok da yeterli yapmıyor. Ayrıca biliyorum gebelikten olabilir bunlar ama anason kokuyor resmen. Dediğim gibi bana uygun bir ürün değil bu sebeple tekrar almayacağım.

Avon Saş Kremi, böğürtlenli olamsını çok sevdim kokusu güzeldi. Ancak yanlış almışım ürün saça hacim veriyor ve ben hacimden hoşlanmıyorum. Hacim sevenlerin seveceği bir saç kremi. Saçımda dökme vs herhangi bir soruna sebep olmadı. 

Turmepa Sıvı Sabun, bana denizi hatırlatan muhteşem bir kokusu var. Temiz içeriğe sahip ve ürün satışından elde edilen gelir deniz kirliliği ile mücadele amaçlı projelerde kullanılıyor. Lütfen denk gelirseniz atın sepetinize hiç bir şey değil de deniz kirliliğine destek vermesi sebebiyle gönlümü feth etti. Üstelik 500 ml ürün 3,5 4 TL civarıydı. Bundan sonra evimde tercih edeceğim ürünlerden olacak. Ben Macro Center dan aldım farklı yerlerde satışı var mı bilmiyorum.


Amway Diş Macunu, daha önce kullandığımda çok iyi sonuç vermişti diş eti çekilmelerimi durdurmuştu. Ancak bu kullanımımda maalesef diş eti kanamalarımı dahi kesemedi. 1 ay gibi kısa bir süre kullandım zaten eşimin diş macunuydu ama memnun kalmadım. 

The Body Shop Peeling, Kokusuna yapısına bayıldım. 2 küçük kavanozum vardı bittiler. Yeni peelingler almaya başaldığımda ilk tercih edeceğim yine The Body Shop olacak.


Listerine Ağız Bakım Suyu, artık bu ürünleri kullandığımı bilmeyen kalmadı herhalde. Ben onlarsız yapamıyorum. Yenisini alacağım ilk market alışverişimde..


Shiffa Home Üzüm Çekirdeği Yağı, bir ara saç dökülmesi yaşayan kaç kişiye tavsiyede bulunarak aldırıp memnun kaldırmıştım. Bende de çok işe yaramıştı hatta bırakmak zorunda kalmıştım fazla saçlardan dolayı ama hamilelikte maalesef hiçbir şey dökülmeye çözüm bulamadı. 

Hc Hair Care Saç Bakım Kompleksi, 2. şişesindeyiz. Eşimle ortak kullanıyoruz detaylı yorumlarım için tık tık..


Sephora Oje Temizleyici, en en sevdiğim. Yine koşa koşa gidip yenisini alacağım :) 


İsana Asetonsuz Oje Temizleyici, yine altını çiziyorum ama sanırım gebelikten kokusu beni çok itti. Aslında güzel temizliyordu ama kokusundan dolayı kaçtığım bir ürün oldu. 


Essence Kutikül Temizleyici, işimi kolaylaştıran bir üründü. Çok severek kullanıyordum. Hem uygun fiyatlı hemde manikürünüzü kolaylaştıran bir ürün. Ancak girdiğim mağazaların hiçbirinde denk gelemediğim için alamadım yenisini.. 

Palmers losyonlar, aslında eminim iyi ürünlerden ki memnun olan çok var biliyorum. Ama kokusu beni mahvetti. Yine gebelikten oluyor bunlar. Eşim kokusunu sevdi sorun kesinlikle bende ama neyseki bitirene kadar kullandım. 

Clarins  Eye Contour Gel, mavimsi bir rengi vardı ve göz altlarını güzel serinletiyordu. Ama ben ancak 1 hafta kullanabildim. Bu dönemde evet gerçekten de morlukları hafifletti ama bıraktığım gün yine aynıydı gözatlarım. 



Avon Spectra Lash Maskara, ah ah kahverengi olunca maskara benim gibi kirpiksiz bir insan tabiki rahatlıkla kullanamaz. Yani bende hiç belli olmuyor. Aslında siyahı olsa farklı sonuçlar elde edebilirdim herhalde..

Essence Oje Düzeltici Kalem, artık bulamıyorum reyonlarda ne kadar çok sevmiştim oysa.. 

Rimmel London Scandaleyes Maskara, fırçası çok büyük küçücük kirpiklerimde kullanırken sağa sola bulaştırdığı için sevmedim. Bir de kolay akıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Neyse sonuç olarak benim gibi belli belirsiz küçücük kirpikleriniz varsa size de ilaç olacak bir maskara değil..



Loccitane Vücut Yağı, ayıla bayıla kullandığım yağ. Su ile ısınıp vücudunuza resmen yapışan bir yağ. Hem güzel nem veriyor hemde harika bir koku bırakıyor vücudunuzda. 

Clinique Peeling, en sevdiklerimden biri kesinlikle. Hafif bir yapısı var ve benim gibi peeling konusunda hassas cildin bile tahrişe sebep olmasını sağlamadı. Tam boyunu buldum stoklarımda :) 


Dalan Dolive Duş Jeli, Mis gibi zeytinyağı kokusuyla duş almak bana Altınoluk'u hatırlatıyor.En güzeli de cildinizi nemelendiren bir duş jeli olması :) 


Burt's Bees Tırnak Eti Bakım Kremi, çok sevdiğim bir kremdi. Hafif tanecikli bir yapısı var ama tırnak etlerimi çok güzel nemlendirdi. Mis gibi limon kokusu da yanında ekstrası :) Kesinlikle tekrar alacağım, eğer yazısını yazmadıysam onunla yazısını da yazacağım...

Sephora Concealer Paleti , bu zamana kadar kullandığım en güzel kapatıcı paletti. 2 tane almıştım 2 si de bitti. En yakın zamanda tekrar alacağım ama şu an Flormar'ın paletini kullanıyorum. Tabi bu paletten sonra bana biraz hafif geldi Flormar ama kapatıcılığı güzel. 11 saatte kaldı cildimde daha ne olsun.. 



Watsons Çamur Maskesi, ben çok severek kullandım. Sivilcelere bir etkisi yoktu ilginç şekilde ama cildi kurutmuyor ve gerginleştirmeden tüm kiri temizliyor. Gözenekleri temizliyor evet ama çıkartması zor bir maske, bu sebeple çok kalın sürmenizi tavsiye etmem. 

Rexaline nemlendirici, cildime muhteşem bir ışıltı kattı. Özellikle eşimin kuru cildine çok iyi gelen bir ürün oldu. Tam boyunu eşime alabilirim ama benim cildime fazla nem veriyor uzun vadede iyi olmaz. 


Otacı Makyaj Temizleme Suyu, Estee Lauder fondöteni temizlerken zorlandı ama diğer bb krem ve fondötenler de bu tarz bir sorun yaşamadım. Tek sıkıntı bıraktığı yapışkan his bırakmasını çok sevmedim. Tonikle temizlediğim halde gitmiyor o yapışkan his..

Garnier Micelar Kusursuz Makyaj Temizleyici, yenisini yani şu çift fazlasını kullanınca şimdi bu ürün bana daha hafif gelmeye başladı. Bu zaten bitirdiğim kaçıncı şişe bilmiyorum. Özellikle bazı maskaraları çok güzel temizlemesinden dolayı sevdiğim bir ürün.


H&m Lipbalm, kırılmasaydı iyiydi. Nem vermesi ve renk vermesi süper aslında ama elimden düştü hemen kırıldı çok şaşırttı beni yere düşünce içime sinmedi yapıştırmak o yüzden veda ettim. 

Bee Beauty Lip balm, yakında Gratis'in sitesine yorumlarımı ekleyeceğim. Severek kullandığım bir ürün oldu. Özellikle kokusunu çok sevdim :) 


Thierry Mugler Alien, daha önce Angel'ı kullanmıştım o da çok güzeldi ama Alien çok daha başka artık sanırım hayatımın kokusu oldu. Benim gibi ağır ve kalıcı koku seviyorsanız bence kesinlikle şans verilebilir bir ürün. 



H&m Body Splash, kokusu süper ama teninize sıkmadığınız sürece asla kalıcı değil. Öyle kıyafet üzerinde falan kalan ürünlerden değil kesinlikle.. Bu sebeple çok çok sevmedim,tekrar almam..




The Body Shop Facial Oil, mis gibi kokuyor ve ciltte ağırlık yapmadan nem veriyor. Ancak kuru ciltte daha başarılı eşimin üstünde denedim. Onun cildinde daha etkili ve ışıltılı durdu. İlerleyen zamanlarda hatta kış aylarında muhtemelen kullanacağım ürünlerden biri olabilir. 


Watsons Islak Mendil, çantamın olmazsa olmazı ıslak mendil. Şimdi fark ettim ki yedeğini çantama atmamışım. Sonra kendimi boşlukta hissediyorum. 

Cettua Gözaltı Bandı, inanılmaz rahatlatıyor ve serinlik veriyor. Bunun dışında ekstra bir özelliğini fark etmedim. Gözaltı torbam ya da sorunlu olmamasıyla çok bir gözlem yapamadım. 


Nivea Duşta Nemlendirici, en en sevdiğim :) Ama tam boyu bitmişti bir baktım sample var evde hemen kullandım tabi. Tek kullanıma yetti ama olsun. Çatlak korkusu yüzünden resmen nemlendirici içeceğim az kaldı. Duşta ayrı duş sonrası ayrı yatarken ayrı sabah çook ayrı kremler kullanıyorum. 

Loccitane Milk, anlayamadım yüz mü cilt mi her yerime kullandım zaten ancak bitti. Kokusu süper ve nemlendirmesi de bir o kadar başarılı. 


Bleu de Chanel sample, bayıldık. Kesinlikle kocişimin bundan sonraki parfümü bu olacak ama maalesef parfüm bitirememe gibi bir sıkıntısı var. Ben ayda 2 parfüm bitirirken kocişim yılda 2 parfümü bitirirken oldukça zorlanıyor. Çünkü benim gibi yanında taşımıyor ben her dakika fıs fıs sıkıyorum :) 

Eveet bitenlerin de sonuna geldik. Yeniden kutu dolmaya başladı ve bu da yakın zamanda yine bir bitenler yazısı gelecek demek. Şimdilik hoşçakalın :) 










Yorumlar

  1. Gelsin yeniler canim Avon sav kremini mutlaka bakacağım hacim lazım bana😎 Avon maskaranin silahını bir ara surekli kullanıyordum öneririm

    YanıtlaSil
  2. Ah bu Alien parfümü çok merak ediyorum ama her gittiğimde koklamayı unutuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Hacim için saç kremi birebir ben sevmediğimden hacmi de hoşuma gitmedi ama sevene ilaç gibi ☺️ Maskaranında siyahını mutlaka alacağım hakkında güzel yorumlar okuduğum bir maskaraydı zaten ☺️

    YanıtlaSil
  4. Ağır ve üzerine yapışacak kokuları seviyorsan mutlaka Alien ı bileğine falan sık canım dene kesinlikle muhteşem 👍 😘😍

    YanıtlaSil
  5. ne kadar çok ürün bitirmişsiniz hey maşallah,bende bloğuma beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder