Avon Advance Techniques Saç Bakım Serumu

Merhabalar,Elseve saç bakım yağım bitikten sonra baya bir karaları bağlayıp aradığım türde bir ürün bulamamıştım.Farklı ürünler denemek istediğim için tekrar Elseve'in yağını da almadım.Son zamanlarda evdeki stoklarımı karıştırırken eskinden de çok severek kullandığım  Avon Advance Techniques Saç bakım serumunu buldum.Tekrar kullanmaya başladım.
Tüm saç tiplerinin kullanabildiği özellikle uçların onarımına inanılmaz katkıda bulunan bu minik mucizeyi buldum.Evet fark etmişsinizdir yarıladım bile :) Saç bakımına fazlasıyla düşkünüm.Bu tarz ürünler bende çok uzun süre duramıyor.Aslında 2 3 pompa tüm saça yetiyor ancak ben 4 5 pompa uyguluyorum.4 5 pompadan fazla uygularsanız yağlanmaya sebep oluyor.
Özellikle kokusuna aşığım,bunun parfümünü yapmaları lazım.Kokusu böyle sakız gibi,şeker gibi biraz farklı bir koku.Saçlarınız günler sonra bile hala muhteşem kokuyor.
Saçıma verdiği parlaklığı ve yumuşaklığı çok seviyorum.Ellerim saçlarımın arasında kayıp gidiyor resmen.
Genel olarak uçların bakımı için kullanılsa da ben tüm saçıma bolca uyguluyorum.Bu arada bu ürünün fazlası yağlanma yapıyor.Özellikle yağlı saçlar kullanırken dikkatli olmalı.
Fön sırasında da çok başarılı.Elektriklenmeyi azaltıyor.
Saç uçlarındaki kırıkları onarmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.Zaten ismi de saç uçu onarım serumu olarak geçiyor denemekte fayda var.
Şimdilik hoşçakalın,bir sonraki yazımda görüşmek üzere...

Yorumlar

  1. Çok fazla ürün kullandım saç için ama tek memnun kaldığım bu ürün oldu hem hacimli gösterdi.hemde onardı.ürünü çok güzel anlatmışsınız.tebrik ederim...

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim memnun kaldığınıza çok sevindim :) Genel anlamda çok başarılı bir ürün kokusu yapısı saça verdiği hacim ve onarımı gerçekten de mükemmel..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder