Garnier Saf&Temiz Arındırıcı Temizleme Jeli

Merhabalar,ilk çıktığı zamanlarda satın alıp,benzeri türde farklı markalardaki ürünlerimden sıra gelmesi zaman aldığı için yine gecikmiş bir yazı ile sizlerleyim.
Benim değişik bir özelliğim vardır.Çok fazla kozmetik ürününe sahibim hatta arkadaşlarımın deyimiyle savaş çıksa bir sen bakımlı kalırsın diyorlar sanırım haklılar :D Ancak tüm ürünleri ne zaman aldığımı bilirim ve benim için onları tek tek kullanma sıram vardır belki de bu sebeple bozulmalarına izin vermeden tüketiyorum hepsini..


Ambalajı sanırım beni bu kadar sevdiren ama bu ürünü gördüğüm ilk günden beri içim çok ısındı.Yani insan temizleme jelini görünce mutlu olur mu :) Ama ben bu ürünü görünce mutlu oluyorum.
Hindistan'daki neem ağacının yapraklarıyla bizleri tanıştırıyor Garnier.
Neem ağacı ve çay ağacı özlerinin farkını ise şöyle açıklıyor ambalajında;
  • Cildi derinlemesine temizler ve kir ve fazla yağı tamamen arındırır.
  • Siyah nokta ve sivilce gibi cilt problemlerine karşı savaşarak pürüzsüzleştirir.
  • Cildin nem ve yumuşaklık kazanmasına yardımcı olur.
  • Cildi canlandırır ve ferahlatır.

Bence cildi derinlemesine temizliyor ve fazla yağı kesinlikle emiyor.Karma ve normal ciltler için olan bu ürünü benim cildim çok sevdi.Uygulamadan sonra verdiği ferahlık gerçekten muhteşem.Naneli gibi hoş ve ferah bir kokusu var sanırım bu çay ağacı yağının kokusu.



Ürün jel formda suyla temas ettiğinde köpüğe dönüşüyor.Köpürmesi gayet iyi sanki köpürürken ciltteki fazla yağı söküp alıyor gibi.Benzeri özellikle farklı marka ürünler gibi herhangi bir kurutma yapma cildimde.
Çok severek kullanıyorum.Üstelik fiyat olarak da çok uygun 6 7 TL civarı olan bu ürünü tüm kozmetik marketlerde bulabilirsiniz.


Yorumlar

  1. Çay ağacı kokulu yüzü yıkama jelim vardı eskiden. Arınmışlık duygusu verir o koku, bayılırım. bu ürünü de severim öyleyse :)

    YanıtlaSil
  2. Çay ağacı yağının ferahlatıcı bir etkisi var sanırım minik boyu var onu deneyerek başlayabilirsin,yorumlarını bekliyorum 😘

    YanıtlaSil

Yorum Gönder