Nashi Argan Nemlendirici Ve Şekillendirici Sprey

Merhabalar,geçen sene vanilya kutu sayesinde tanıştığım Nashi markasının bu ürün sayesinde tüm ürünlerine aşık oldum.Evde resmen serisini tamamlıyorum.Kokularını,yapılarını,ve etkilerini çok seviyorum ürünlerinin.
Bu ürünü ilk kullandığım günü hatırlıyorum denizden çıkmıştım saçlarım tuzlu tuzlu tabi bu nemlendirici spreyi sıktım saçlarıma ve güneşlenmeye başladım.Sonra fark ettim ki saçlarım sanki denize girmemiş de yeni yıkanmış gibi yumuşacık :) O ilk kullanımımdan sonra favorilerimin arasına girdi.Bittikçe alıyorum sürekli.Bütün yaz elimden düşmeyecek kesinlikle..
Ürünün yapısı body lotion gibi sıvı formda spreyli şişeyle bile rahatlıkla uygulanıyor.

Duş öncesi saç parfümü niyetine 1 fısı elime sıkıyorum saçlarıma uyguluyorum mis gibi oluyor.Duş sonrası nemi alınmış saçıma 3 4 fıs uyguluyorum yumuşacık oluyor saçlarım.Kokusu inanılmaz kesinlikle parfümünü yapmaları lazım.
Benim saçlarım dalgalı hatta kıvırcık bile sayılabilir ancak nemli saçıma bu spreyi uyguladığımda ellerimle tarıyorum ve bakıyorum ki kıvırcık saçım iri ve güzel dalgalara sahip oluyor.

Bu arada ben saçımı taramam,kurutmam kendi haline bırakırım kurusun diye tarama işlemini ise ellerimle yaparım.

Eğer saçlarınızın neme ihtiyacı varsa kesinlikle kullanmanız gereken bir ürün.Özellikle saç uçlarındaki çatallanmalara çok iyi geliyor.

Ben bu ürünü vanilya clubtan temin ediyorum.Ancak bir çok sitede bulunuyor.


Bendeki küçük boyu 40 ml 19 TL 
150 ml 70.40 TL vanilya club ta ..



Yorumlar

Yorum Gönder