Yves Rocher Pure Calmille Tonik

Merhabalar,fark ettim ki uzun zamandır Yves Rocher ürünlerinden bahsetmiyorum.Genelde yazısını paylaştığım ürünler o an kullandığım ürünler oluyor ve 1 senedir de Yves Rocher alışverişi yapmadığım için evdeki stoklarım da erimek üzere olduğundan sanırım son bir kaç ürününü paylaşıyorum.
Daha önce bahsetmiştim benim sayılı girdiğim mağazalar vardır.Evet ürünlerini çok beğenirim ama yılda 1 2 kere alışveriş yapar o ürünler bitmedikçe tekrar o mağazaya uğramam.Yves Rocher onlardan biri.Sağlam bir alışveriş yapar stoklarım 1 sene o ürünler bitmedikçe yenisini almam.
Bu sene Yves Rocher'in bir kaç toniğini bitirdim.Şu an bahsedeceğim tonik ise  geçen yıl online alışverişimden aldığım bir üründü.


Ürünün ambalajında yazanı aynen yazıyorum.
Organik olarak yetiştirilen papatya ilk kez Yves Rocher tarafından geliştirilerek patent  altına alınan %100 doğal Fresh Extraction yöntemiyle en saf haliyle elde edilmektedir.
Sanırım bu sebeple gerçekten yatıştırıcı bir özelliği var.
Mis gibi papatya kokmayı çok sevdim.
Akışkan bir yapısı var bu sebeple pamuğa dökerken dikkatli olmak gerek.Aslında fazla uygulama yapsanız bile cilde kesinlikle ağırlık hissettirmiyor.Tam tersi rahatlatıcı bir etkisi var.
Makyajımı temizledikten sonra uyguluyorum.Fazlalık kalan makyajı da anında temizliyor.Göz çevreme de rahatlıkla uyguluyorum yanma yapmıyor.
Sanırım ilk defa bu kadar büyük tonik kullanıyorum ki 2 aydır benimle..
İçerisinde alkol bulunmuyor ve normal ciltler için uygun bir tonik.Benim cildim karma ama benim cildim ile de gayet iyi anlaştı.
Herhangi bir alerjik reaksiyon olmadı.Severek kullanıyorum.
Fiyatı 27.90 TL.


Yorumlar

  1. Yves Rocher'den bedava göz makyajı temizleyicime hak kazanmak için bir ürün almam gerekiyordu. Ne olacağına karar vermiş oldum sayende sağol :) Blogunu yeni keşfettim yaaa :( şimdi takipçin oldum ve sitene de katıldım. Kahve yanı'na gelirsen çok mutlu olurum...Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle harika bir ürün,ileride kullanıp yorumlarını paylaştığında da seve seve okurum.hemen ışınlanıyorum bloguna,bloguma hoşgeldin 😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder