Makyaj Çantamda Neler Var ?

Merhaba,bu aralar blog çalışmalarım hızlandı.Daha çok kitleye seslenmek için Facebookta da Sayfa açtım Buradan ulaşabilirsiniz,site hazırlıklarım zaten devam etmekte.Daha fazla dedikodu yapalım :) Makyaj dedikodularını çok severimm.
Bugün sizlere Makyaj Çantamı göstereceğim.Kullandığım çanta büyük olsun küçük olsun fark etmez illa yanımda taşırım makyaj çantamı ve vazgeçilmez ürünlerim vardır içinde.
Makyaj çantam Annemin hediyesi çok severek kullanıyorum.Aynalı olması daha kullanışlı hale getiriyor.Üstelik aynası çıkabiliyor yani çantayı havalarda gezdirmenize gerek kalmıyor.
Bu bölümde İ love .. lip gloss,Maybelline Master Smoky Göz Kalemi,Estee Lauder Double Wear Zero-Smudge Liquid Eyeliner,Loreal Paris Mega Volume Collagen 24H Maskara,Pikenz Ruj(günlük kullanıma uygun)

2.bölme de ise The Balm Sexy Mama Transparan Pudra,Estee Lauder Pure Color Blush(09 brazen bronze shimmer)Estee Lauder Day Wear BB krem ve Estee Lauder lipstick pure color..
Şimdilik değişmez kadrom bunlar ve gayet memnunum.
Genelde ağır tonlarda makyaj yapmam günlük makyajımda far dahi kullanmam.
Sade ve kalıcı makyaj yaparım ama bazen elimi yüzümde dolaştırıp makyajımı mahvettiğim oluyor bu yüzden de makyaj çantama ihtiyacım oluyor :)
Benim makyaj çantamdakiler bunlar ya sizin makyaj çantanızda neler var ?

Yorumlar