Jelatin+Süt Mucizesi

Merhabalar,bu aralar kilo takıntım olduğundan sporla haşır neşirim.Zayıflamak adına neler yapabileceğimi araştırmaktayım.Spora gidiyorum aerobik yapıyorum yeşil çaylar,kiraz sapı mısır püskülü derken biraz zayıflamayı başardık eşimle.İnşallah devamı gelir.İstediğimiz kilolara ulaşırsak ayrıca neler yaptığımızı da anlatacağım.
Sürekli yeni şeyler denemeyi seven bir yapım var.Nivea siyah nokta bantlarını kullanıyorum evet harika ama pek ekonomik gelmiyor bana ben sürekli kullanıyorum.Jelatin ve süt maskesini okudum ama bir türlü fırsat bulup jelatin alamadım.Tamam itiraf ediyorum üşendim.Sağolsun sevgili eşim bana jelatin aldı ve denedim.
Marketlerde çok aradım bulamadım.Aktarlarda satılıyor yani benim gibi marketlerde arayıp vakit kaybetmeyin.Yaprak olarak da var ama ben toz olanı bulduk.Hemen denedim bende yalnız felaket bir kokusu var.
1 yemek kaşığı süte 1 yemek kaşığı toz jelatin koyarak karıştırdım görüntü şuydu;
Sonra onu mikrodalgaya koydum ve eridi 10 saniye kadar durdu.Normal fırında 2 dakika tutsanız yeterli.Yani erimesi önemli aslında.Eridiğinde hazır olduğu anlamına geliyor.
Tam bu kıvamdayken siyah noktalı bölgeye sürüyorsunuz.Tamamen kurumasını bekleyip soyuyorsunuz.Yalnız belirteyim çok can yakıyor.Bırakın siyah noktaları hani şu görmediğimiz küçük tüyleri dahi alıyor.Ardından tonikle temizleyin ve siyah noktasız cildinize merhaba diyebilirsiniz.Ben denemek amaçlı yanağımın bir bölümüne sürdüm çok canımı yaktı ve gereksiz olduğuna karar verdim.Yine de siz bilirsiniz ama burun dışında herhangi bir bölgede kullanmanızı tavsiye etmem.

Yorumlar

  1. Teşekkür ederim :) Tabiki bol bol ziyaret edeceğimden emin olabilirsin :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder